Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem jövök ki a családommal....

Nem jövök ki a családommal. Mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés

Mostanában egy csomót veszekszem a szüleimmel és a tesóimmal is.

Nem szeretek velük lenni és inkább egyedül vagyok vagy eszem...

Elterveztem már többször hogy keményen tanulok hogy elmehessek külföldre tanulni és élni hogy itthagyhassam őket........stresszesnek érzem magam és úgy gondolom hogy ez miattuk van.

Kérlek adjatok valami tanácsot!! 16/L

2013. aug. 14. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem muszáj egyből külföldre menni, mehetsz más városba is, ahol kollégiumban lakná. Azt a heti 2 napot meg kibírod otthon...
2013. aug. 14. 14:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Én se jövök ki a családommal, már ami megmaradt belőlük.. régebben is így volt mikor még annyi idős voltam mint te. Mindig is meg volt bennem a hit, hogy majd önnállósulok minél előbb és már 19 vagyok és már saját házra gyűjtök pénzt:) Szóval ne add fel kitartást!
2013. aug. 14. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy 16 évesnek mégis milyen tanácsot lehetne adni? Amikor még 20on éveseknek is alig lehet megvalósítani egy különköltözést, ahogy telnek az évek keress valakit, és költözz oda hozzá, lányként ez az egy megoldás lehet a bajodra, mivel munkád nem lesz egy jó ideig

21/F

2013. aug. 14. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Amit érzel, az nagy valószínűséggel a korod velejárója, kezdesz felnőtt lenni, keresed magad. A legjobban kezeled a dolgot: tanulsz és a jövődre készülsz. legyen ez a szemed előtt, mire véget ér a suli, meglátod, jobb lesz a viszony a családoddal is. Te is megváltozol közben és ők is elfogadják majd, hogy felnőttél. Kitartás!
2013. aug. 14. 14:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Detto.
2013. aug. 14. 15:07
 6/6 anonim válasza:
Néha én is úgy érzem hogy nem olyan a családom mint régen,Egy dolgot ne feledj mindig arra törekedj hogy ha teheted jóban légy a családod minden egyes tagjával,a családnál nincs fontosabb dolog a világon és minden percel csökken az idő amit ebben az életben együtt tölthettek!!ezért kell minden pillanatot kihasználni arra hogy boldogok legyetek együtt!Nem tudom nálatok mi a gond és biztos vannak olyan dolgok amikor lehetetlen a béke,de akkor is mindig az járjon a fejedben amit az elején leírtam...
2013. aug. 29. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!