Ki köszönjön előbb? Egy 40-es férfi vagy egy 24 éves nő?
Figyelt kérdés
Új lakásba költöztem, a szomszédban egy (roma) házaspár él 5 gyerekkel... A lényeg: Köszöntöttük a férfit az egész családdal, mikor láttuk a folyosón, de kb. csak odabiccentett. Erre mondtam az Apámnak, hogy én biztos nem köszönök többet, ha még válaszra sem méltat. Erre ő azt mondta, bunkó vagyok... Szerintem meg felnőtt nő vagyok és felnőtt nőként köszönjenek előre a férfiak. Természetesen az időseket én köszöntöm előre, akár bácsi akár néni, de egy így reagáló embert nem fogok.2015. jan. 10. 13:01
1/6 A kérdező kommentje:
Vagy tényleg én vagyok paraszt? :D
2015. jan. 10. 13:02
2/6 anonim válasza:
Férfi köszön előre a nőnek, tök mindegy ki hány éves.
3/6 anonim válasza:
Zavarban volt. Ha majd előfordul, hogy te érkezel éppen haza, és ő távozik, nyugodtan köszönj előre, mert mindig az érkező köszön. Eleinte legyél kegyes a tirpákkal, a jómodor ragadós.
4/6 anonim válasza:
A palinak kellene,de nem mindenki ismeri az illemet,konkrétan fogalma sincs róla,mi az,amit elvárhatnál tőle.Sajna már az sem egyértelmű sokaknak,hogy a szomszédnak köszönünk,nem pedig átnézünk rajta.Na meg vannak a bunkók,akik tudják,de leszarják.Sok szülőnél látom,hogy köszön,de a gyereke már nem és a szülő nem jelzi,hogy valami lemaradt.Az ilyen gyerkőc senkinek nem fog köszönni ha felnő,max a havernak.
5/6 anonim válasza:
Az hogy előre köszönsz nekik, a szemükben annyit jelent hogy csicska vagy családostul és e szerint is fognak majd kezelni.Cigány kultúra, ennyi...
6/6 anonim válasza:
Helytelen. A fiatalabb köszön, tökmindegy hogy férfi vagy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!