Ki köszönjön elöre 60 éves férfi 30 éves 2 gyermekes családanya esetében?
Mindkét fél számára lehet ez kellemetlen.Velem is gyakran megesik, hogy nem köszönök.Cukorbetegség szövődménye miatt nem jól látok, nem ismerem fel az arcokat.Csak alakokat látok. Ha rám köszönnek, a hangról általában felismerem a köszönőt, és viszonzom az üdvözlést.
Gondolj arra, hátha ilyesmi van a háttérben.
Köszönöm a válaszokat!!Igazából az bosszant ezzel az emberrel kapcsolatban hogy én ha ott van valahol mindig előre ,illedelmesen köszönök neki:Jó Napot kívánokkal...
De ha én állok pl itt a ház elött az egyik 50 év körüli szomszéd nővel soha nem köszön.Múltkor elment mellettünk és hangosan el kezdett morogni mit képzelünk mi,hogy majd ő elöre köszön??Érthetetlen számomra a taplósága!!Ja és ha köszön max annyit nyög ki Jó Napot!
Aztán megy 5 métert és az ott álló másik nőnek azt mondja Csókolom...
Nekem nála idősebb férfiak is Csókolommal köszönnek..Nem mintha én ezt elvárnám csak nem értem a viselkedését.
Meg tényleg az bánt legjobban nem csak velem csinálja hanem azzal a szomszéddal is aki anyám lehetne!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!