Mi lenne a legjobb megoldás?
Sziasztok!
Fontos információk pár mondatban: kis városban élek, fodrász tanfolyamra járok fel budapestre....a szüleimnél dolgoztam a cégünknél ahol ugye meg tudtuk oldani a tanfolyami napokat amiből az egyik hétfő ami munkanap...most hogy eladták a céget keresnem kellene munkát valahol. Budapestre akartam költözni, ki is néztük egy lakást a 18. kerületben, mivel én nem akartam a belső nyüzsiben élni. Viszont a lakás nem jött össze, visszaléptek az eladók. Valahogy nem éreztem 100%nak azt se hogy ott lakjak, talán ezért se jött össze, talán egy jel volt hogy nem ott akarok élni...voltunk Győrben a testvéreméknél, és gyönyörű környezet volt, rendezett, tiszta, ami nekem nem tetszik Győrben, hogy nagy a csend, nem sok minden van, a belváros is nagyon kicsi, szép meg minden, de valahogy az se jön be 100%ig...nézegettem más városokat (szeged, veszprém, balaton környéke) ahova szivesen leköltöznék...egy a bajom, totál egyedül vagyok, se barátom se semmim és egyszerűen nem tudom eldönteni hol kezdjek bele az életembe, hol próbáljak meg letelepedni...27 éves leszek és nem kellene már azt csinálnom hogy albérletbe megyek ide oda hogy kitapasztaljam :( volt már vki hasonló helyzetben? mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!