Kelenföldön, XI. kerületben jófej emberkék?
Nemrég költöztem fel Budapestre a munka miatt.
Nem ismerek itt senkit, szeretnék barátkozni.
Lány vagyok, 25 éves, nem dohányzó, normális, kedves, alkalmazkodó, társaságra nyitott.
Valaki? :)
Szia, Rendkívül Komoly Embernek hívnak.
A leírásod alapján nem okozhat gondot a barátkozás, tehát adódik a kérdés, hogy miért éppen itt? 25 éves nőként pikkpakk magad köré gyűjtöd az embereket (nos igen, főleg férfiakat), hacsak nincs valami komoly defekted.
Az 'alkalmazkodó' jelzővel én óvatosabban bánnék, vannak helyzetek, amikor a 'kihasználható' szinonimájaként funkcionál. :)
De amúgy is minden veszve, én XII. kerületi vagyok, menthetetlen :D
Nem vagyok defektes, de nem találok barátokat :(
A munkahelyen nincs olyan kolléga, akivel el lehetne menni valahova sajnos.
Egyedül meg nem merek buliba vagy egyéb rendezvényre menni, így ez amolyan utolsó próbálkozás..
Szia!
Én szívesen barátkoznék, 26 éves vagyok és én is a 11. kerületben lakom:). Úgy alakult, hogy a nem annyira közeli ismerősök lemorzsolódtak, mert suli mellett végig melóztam még szombaton is, szombat este-vasárnap este pedig általában a volt barátommal voltam. Aki barátnő megmaradt vele pedig én szakítottam meg a kapcsolatot, mert ha találkoztunk alig szólt hozzám, állandóan a telefonját nyomkodta, még buliban is:D. És hát hiányzik egy barátnő, akivel el lehet járni bulizni, szórakozni:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!