VII. kerületben a Dembinszky utca milyen környék? Érdemes odaköltözni?
Nálam ott bukna az egész hogy VII. kerület...
A VII-et és a VIII-at kerülöm, ha lehet, nincs az az Isten, hogy oda költözzek.
A Körút környékére sem mennék.... Huszonvalahány évig éltem ott (Főleg 70-80-as évek), a szüleimmel este gyerekként sokat sétáltunk, kimentünk a körútra a szokásos cukrászdába, majd nagy kerülővel haza.... A legrosszabb élményünk az volt, hogy egyszer egy csapat galamb majdnem telibesz..rta a családot. Pedig már akkor is laktak arrafelé cigányok.
Mostanában viszont szerintem borzalmas a helyzet. Párszor mentem vissza, mert a barátnőm szülei arra laknak. Nekem ott ingyen sem kellene lakás.
Figyelj, kérdező, én az V. kerületben lakok, a Ferenciek terénél, elég közel az említett kerületekhez, és szerintem csak azért nem látom itt jelét a rétinéger kultúrának, mert itt nekik nem megfizethető a szotyi ára...
1-2 megállót megyek a "rossz irányba" a 7-essel, és már elkap a hányinger.
Nem olyan nagy a VII. és a VIII. kerület, hogy eltudd kerülni a "fertőzött" helyeket...
Nem épp ideális egyik sem első lakhelyként Pesten.
Inkább nézelődj a XIII., XIV, és a XI., kerületben, mindegyik drágább, nem is kevéssel, de szerintem azok a legkulturáltabbak.
Bár, ki tudja, 8 évig éltem a 13.kerületben, és egyre lejjebb ment már ott is a színvonal...
A lényeg, hogy ezeket a helyedben kerülném...
5: "Bár, ki tudja, 8 évig éltem a 13.kerületben, és egyre lejjebb ment már ott is a színvonal.."
Igen, ezt sajnos én is tapasztaltam. Főleg a IV-XIII kerületben mozogtunk, vannak jobb-rosszabb részek, de tényleg romlik a színvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!