Budapesten melyik kerületben érdemes?
Ha felvesznek egyetemre, akkor szeptembertől Pesten fogok lakni, de nem tudom melyik kerületben érdemes albérletet nézni..a suli vagy a Károli lesz vagy az ELTE.
Nyolcadik kerület és a 16-tól kb kizárva.
Olyan kerületet szeretnék ami viszonylag biztonságos,de közel van a belváros. A hatodik, hetedik kerület milyen? Ott sok albérletet láttam meghirdetve, de a 13-ban olcsóbbak, az a környék milyen?
Légyszi segítsetek:)
19 L :)
8. kerület nincs kizárva, a Károli is abban van.:) De ezt a vidékiek nem tudják, értem én. Az a fő szabály, hogy a körútig rendben van minden, utána már nem. Mármint ilyen 8 ker esetében ez áll.
a kerületek nem jók vagy rosszak, vannak jó és rossz részeik. 6 és 7 jók, de vannak környékek, amik nagyon gázak (pl. szerintem undorító a hatker a Podmáról kanyarodva, a Nyugati után. Vagy a hétben a terek (Almássy tér, Klauzál tér). A 9-nek a Bori felöli része tökéletes, az 5. végig jó, a 11-be is költöznék, 12-be, 2-be. 13-ban az a szabály, hogy minél közelebb legyen a Jászaihoz/körúthoz, a Dózsa felé már elég nyócker a szitu.
A 3 is tökéletes egy darabig, de az nem belváros.
Annyira aranyos, jól látom, hogy bölcsésznek fogsz tanulni? :)
Köszönöm szépen:)
Tudom,hogy a Károlinak van része a 8.kerben, de én nem szeretnék attól függetlenül ott lakni.
Nem tehetek róla,hogy nem ismerem Pestet talán ha 3-szor jártam ott akkor sokat mondok és az is osztálykirándulás volt..Szabolcs megyében lakok , így nem a szomszédban van.
Igazából félek is tőle, vidéki "kisssjányként" :D :)
Nem bölcsésznek készülök, bár beadtam oda is..miből gondoltál erre amúgy?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!