Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » S. O. s. Hangos panell szomszé...

S. O. s. Hangos panell szomszéddal mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Alattunk laknak és egy nagy kövér fickó folyamatosan ordít éjjel nappal. Már tiszta idegroncsok vagyunk. Hiába szoktam neki többször is. De igy nem lehet élni. Bem tudunk éjszaka aludni. Kitöl lehet ilyenkor sefitséget kérni?
2014. dec. 1. 15:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nálunk a nappaiban ordít a hapsi és az a a hang a falon jön. Mert a szellőző oda messze van. Azt én is tapasztalom,higy ott tényleg nagyon hallatszik minden. Ugy néz ki meg oldódik a probléma. Beszéltem a tulajjal.mert az alkalmazottja ordít. Mint Kiderült éjszaka pókerezik. Mondtam utoljára szólok és feljelentem. An ismerős az önkormányzatnál. Ha kell minden héten. Ugy hallom van eredménye.
2014. dec. 13. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!