S. O. s. Hangos panell szomszéddal mit lehet tenni?
Én laktam réges régen panelbe(már nem), de érdekes módón semmi nem hallatszott át. Neked rtg füled van? vagy mi szösz?:D
Komolyan mondom visszasírom a paneles időket, mert most téglában lakunk, de még a légyzümmögés is meghallatszik:D
Méghogy semmi nem hallatszik át? Én is hallom a szomszédot amikor beszél, a rádió harsog, ha porszívóznak, mosógépeket, és egy kedves szomszéd hangfalát, ami sokszor hajnalig rezegteti a falakat, még a párnán is érzem a rezgést, amitől nem lehet aludni.
Kirakták már a házirendet és bedobták mindenkinek a postaládájába, de ezek a lakók sza.nak rá.
-ha te laksz fölül ,akkor úgy szivatod meg az alsó lakót,ahogy csak akarod ,
-egyik : amikor nekiáll hangoskodni,akkor ti futkossatok egy kicsit ,de nem ám lábujhegyen ,hanem a sarkatokat verjétek a betonhoz,jó erősen,ez alul úgy hangzik mint ha fönt medvék járnának,ne félj abba hagyják 1-2 hét múlva a parasztkodást,
Talán Nálad is beválik:
Korábbi panel-lakásunkban volt egy "akna" (nem tudom mi a neve, de ebben voltak a viz-, szellőző, stb. csövek), ami összekötötte az emelteket.
Alsó szomszédom panaszkodott, hogy minden lahallatszik hozzájuk. Levettem a zárólapot, kitömtem szivacsdarabokkal, s megszünt a panaszkodás. Ezután már a hangosabb tv-zés sem hallatszott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!