Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni az ilyen...

Mit lehet tenni az ilyen szomszéddal? Kellene-e félni attól, hogy minket büntetnek meg?

Figyelt kérdés

10 emeletes panel 7. emeletén lakunk. Amióta ideköltöztünk az alsó szomszéd folyamatosan zaklat minket azzal, hogy zajongunk. Csak, hogy mi nem zajongunk. Előfordul az, hogy arrébb tolunk nagy ritkán egy széket vagy leesik valami, de szerintem ez mindenkivel megtörténik. Viszont, ő leggyakrabban olyan dolgokat hall, amit mi nem is csinálhattunk, mert mondjuk alszunk, vagy ülünk stb. Állandóan feljön, üvöltözik, ha nem jön fel akkor meg valami bottal veri a plafont. Egyébként meg fenyegetőzik, hogy feljelent minket, és hogy jövőre már nem fogunk itt lakni.

Ma a teraszon legurult hozzá egy krumpli, erre azt hallom, hogy a szomszédjának panaszkodik, hogy nekünk arra van pénzünk, hogy őt krumplival dobáljuk.

Nem lehet porszívózni se 10 percet a nap semelyik szakaszában mert kiveri a hisztit. Múltkor közölte, hogy mi itt hajnali háromkor zajongtunk és tanúja is van rá, mert itt hallgatóztak az ajtónk előtt és biztos, hogy tőlünk jön. Viszont itt akkor mindenki aludt.

Komolyan, ez már beteges, amit csinál. Hiába beszél az ember vele értelmesen, nem fogja fel, hogy, bárhonnan jöhet zaj.

Engem leginkább az érdekel, hogy ha feljelent minket, mi történik? Kivizsgálják ezt a dolgot, vagy számítsunk arra, hogy megbüntethetnek ok nélkül?

2014. nov. 16. 19:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenekre kár a szép szót pazarolni.

Ha sokszor kihívja alaptalanul a rendőröket, őt fogják jó vaskosan megkenni.

Velem hasonló volt. Az alattam lévő öregasszony mindenért felkopogott, a szó szoros értelmében. Egyszer halkan a helyére tettem délben egy széket. Akkor is jött, dörömbölt az ajtón.

Na akkor meguntam és eldurrant az agyam. Közöltem vele kiabálva, hogy vagy befejezi ezt és az unalmát nem rajtam éli ki, vagy én is feljelentem zaklatásért, és akkor a rendőröknek kopogtathat. Majd rávágtam az ajtót.

Innentől mintha elvágták volna. Leszállt rólam. Abbahagyta, mert rájött, hogy nincs esélye. Ha hagyod magad, még jobban rád száll. Erélyesnek kell lenni, más megoldás nagyon nincs. Meg kell fenyegetni, hogy feljelented zaklatásért, mert ez tényleg az, amit csinál.

Vagy felveszed a harcot, és amikor kopog, te is kopogsz mindig, vagy direkt hangoskodsz picit. Hidd el, meg fogja unni.

2014. nov. 17. 11:15
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
Ez egy ilyen panellakó játék, nézd csak végig a kérdéseket minden második erről szól csak más más szemszögből. Azzal hogy odaköltöztél te is a játék része lettél. Élvezd, vagy menekülj élhetőbb helyre.
2014. nov. 17. 19:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a következőt: mikor dörömböl az ajtón, hívd fel a rendőrséget és kezedben a telefonnal nyiss ajtót, hogy hallják. Lányom kétszer megcsinálta, azóta kushad az alsó szomszédja.
2014. nov. 18. 20:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Fontos az is hogy ne lássa rajtad hogy félsz valamitõl, mert egy panelban mindig lesz valaki akit más viselkedése zavarni fog. De ettõl függetlenül neked nem kell hozzá alakítanod az életedet, jól is néznénk ki hogy napközben nem porszívózhatsz, és csak lábújjhegyen járkálhatsz a lakásodban.

Vannak ilyen pofátlan idegbetegek, és tényleg az idegbetegeket szokta a legkisebb zaj is zavarni, és megfélemlítéssel akarja elkerülni a panelben élés hátrányait, mint pl. a szomszédból jövõ zajokat. Az ilyennek egy semmi közepén lévõ tanyán lenne a helye, vagy egy gumiszobában, az legalább hangszigetelt.

2014. nov. 19. 09:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Engem is csak addig cseszegettek, amíg próbáltam szót érteni velük. Egyszer elborult az egész, ordítottam, ráb @sztam az ajtót (mert már hozzám jött át a nyanya), azóta kuss van.
2014. nov. 19. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!