Mit tennétek a helyemben a szomszéddal?
Akkor legalább a fiával próbáljatok beszélni, az talán tud rá hatni.
Borzalom, hogy mindenütt van valamilyen idióta szomszéd, nálunk sincs másképp, nekem egy középkorú nő keseríti meg az életünket.
Ne haragudj hogy ezt mondom de en mar felrugtam volna.
Tudom hogy oreg meg beteg, de ha 30 evvel fiatalabb lenne akkor is lehet pont ugyanezt csinalna.
Intezd ugy hogy kettesben maradj vele, lokd fel, rugdost meg egy kicsit, de ne nagyon, ne hagyj rajta latvanyosabb nyomokat mint ami egy elesesbol szarmazna, kendd szet a kutyaszart a fejen, mondd meg neki hogy ez csak a kezdet. Tudom hogy leszavaztok de lenyegtelen. A kerdezo is azt mondta hogy mar legszivesebben megverne. Attol mert valaki oreg meg nem csinalhat barmit amit akar.
Akartam mondani a kutyasípot, bár gondolom a kutya nem csak ugat.
Az igazság az, hogy ilyen bolonddal nem tudtok nagyon mit kezdeni. Szóljatok a fiának, hátha megregulázza a papát. Felvenni felesleges, mert ha a rendőrség foglalkozik is vele, max figyelmeztetést kapna.
Esetleg próbáljátok meg ti is bosszantani, vagy ha nem megy, akkor nincs más választás, meg kell jól emelni a kerítést szögekkel a tetején, vagy pedig akárhányszor csinálja, lelocsolni slaggal. Esetleg a kutyátokat is beengedhetitek addig. Így mivel effektíve nincs mit bosszantani, meg is unná.
De mi az, h a kutyáját a kerítésen lógatja? Ez szerintem már eléggé állatkínzás kategória.
Nem akarlak elkeseríteni, remélem megoldódik a helyzet, de ha végképp nincs más választás, akkor jobb lenne kasztráltatni a kutyátokat. Persze ez csakis a legeslegvégső gondolat legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!