Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Csendhaboritas?

Csendhaboritas?

Figyelt kérdés
Uj lakok koltoztek a folottunk levo lakasba. Lakas felujitast vegeznek ezzel nincs is problema a problema ott.kezdodik, hogy EJJEL teszik ezt!!! tegnap fel 2-tol fel 4ig turtem a dolgot, hangos rohangalas uvoltozes radiator zorges es ami ezzel jar. fel 4kor felmentem, kopogtam 15percen at...semmi reagalas, sunyitas..ma bekopogott a kedves uj lako elnezest kerni, de egy hetuk van bekoltozni viszont a festo csak ejjel dolgozik. Felhaborodva hallgattam, hogy is.gondolja ezt dolgozo emberek vagyunk. Majd megertes nelkul elment....ma.minden folytatodik. Kerdesem a kovetkezi: jogosan fogom ma rajuk hivni a rendorseget?

2014. nov. 8. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

Persze. Este 10-től tilos zajjal járó tevékenységet folytatni. Elsőre is nyugodtan rájuk hívhattad volna a fakabátokat.

Nincsen ilyen kifogás, hogy éjjel dolgozik a festő, oldják meg.

2014. nov. 8. 22:42
 2/7 jaydee ***** válasza:
96%
már nem él az este 10es törvény. jelenleg úgy működik ez, hogy a nap semmilyen szakában se szabad nyugalom megzavarására alkalmas hangerejű cselekményt folytatni, decibel határ van erre. ezzel az a gigszer, hogy A ráhívja B-re a rendőröket, hogy ő zajong és ez milyen g**i hangos, ki fogja megállapítani, hogy az a cselekmény abban az időpontban mennyire volt hangos? Igazi nesze semmi, fogd meg jól törvény.
2014. nov. 8. 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Én biztos bevertem volna neki egyet de ha te finomabban akarod intézni a dolgot nyugodtan hívjad a zsarukat.

Az már elég kijózanító lesz nekik ha rendőri szerv mondja hogy hagyják abba.

Ha ezzel sem éred el a kívánt eredményt be tudsz menni a helyi önkormányzathoz -mint ahogy én is tettem- és ott adnak egy formanyomtatványt amit kitöltve hivatalosan is fel tudod jelenteni és akkor be is fogják idézni.

2014. nov. 9. 00:01
 4/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, sajnos a dolog nagyon elfajult semmifele lakasfelujitas nem zajlik felettunk, annal sokkal rosszabb.
2014. nov. 9. 00:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hívd ki a rendőröket.

Ahol korábban laktam, ott egy sráctól zengett a ház, a szomszédok párszor ráhívták a rendőröket, szépen leszokott róla. Főleg hogy párszor dőlt tőle ki a füst és megzavarták a füvezésben.

2014. nov. 9. 01:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi történt, kínzókamrát nyitottak?

Ez a festő éjjel dolgozik mondjuk elég gyenge duma volt elsőre is :D

Hívd a rendőrséget akár minden nap. Abba fogják hagyni, főleg, ha illegális tevékenységről van szó.

2014. nov. 9. 08:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Már rég nem él az este 10-es dolog. Most úgy van megfogalmazva hogy nyugalom megzavarására alkalmas tevékenységet nem fojtathat. Szóval ha téged nappal a kis rádiója zavar arra is kihívhatod a rendőröket -.-"

A te esetedben viszont én totál jogosnak tartom.

2014. nov. 9. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!