Csendhaboritas?
Persze. Este 10-től tilos zajjal járó tevékenységet folytatni. Elsőre is nyugodtan rájuk hívhattad volna a fakabátokat.
Nincsen ilyen kifogás, hogy éjjel dolgozik a festő, oldják meg.
Én biztos bevertem volna neki egyet de ha te finomabban akarod intézni a dolgot nyugodtan hívjad a zsarukat.
Az már elég kijózanító lesz nekik ha rendőri szerv mondja hogy hagyják abba.
Ha ezzel sem éred el a kívánt eredményt be tudsz menni a helyi önkormányzathoz -mint ahogy én is tettem- és ott adnak egy formanyomtatványt amit kitöltve hivatalosan is fel tudod jelenteni és akkor be is fogják idézni.
Hívd ki a rendőröket.
Ahol korábban laktam, ott egy sráctól zengett a ház, a szomszédok párszor ráhívták a rendőröket, szépen leszokott róla. Főleg hogy párszor dőlt tőle ki a füst és megzavarták a füvezésben.
Mi történt, kínzókamrát nyitottak?
Ez a festő éjjel dolgozik mondjuk elég gyenge duma volt elsőre is :D
Hívd a rendőrséget akár minden nap. Abba fogják hagyni, főleg, ha illegális tevékenységről van szó.
Már rég nem él az este 10-es dolog. Most úgy van megfogalmazva hogy nyugalom megzavarására alkalmas tevékenységet nem fojtathat. Szóval ha téged nappal a kis rádiója zavar arra is kihívhatod a rendőröket -.-"
A te esetedben viszont én totál jogosnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!