Van itt olyan aki utál faluba lakni?
Figyelt kérdés
Én már 5 éve lakok egy paraszt faluba ahól mindenki olyan bunkó
hogy szinte már tanitani kellene ezt a fajta viselkedést.
Személyszerint senkivel nem beszélek itt a faluban.
Van még aki ilyen helyzetbe van?
2014. okt. 21. 17:52
1/7 anonim válasza:
Szeretek falun élni, fel kell venni az ottani életritmust, ha nem tetszik, akkor viszont érdemesebb elköltözni.
2/7 anonim válasza:
Pedig te is elég bunkó vagy a helyesírásod alapján:)
3/7 A kérdező kommentje:
Jolvanna nem birok helyesen irni, de nem ebböl kell
itélni :)
2014. okt. 21. 18:04
4/7 anonim válasza:
Igen, én egy iparvárosban ismerek ilyen lakókat. Kb. a lakosság 99 %-a. Vagyis nem vettem észre különbséget falu és város lakói közt. De tudok tanyavilágokban olyan embereket, akik önellátóak, tehát nem járnak be pl. egy multihoz hogy a munkájukkal másokat gazdagítsanak. Az ilyen tanyasiakon meg szoktam lepődni, mert szín normálisak. A szolgaság butít.
5/7 A kérdező kommentje:
Jo városba is sok az érdekes ember de ott nem anyira öszpontositott
mint mondjuk egy faluban. És a kérdés az az volt hogy "ki utál faluba
lakni" Nem pedig az hogy ki szeret!! Ès nem a falusi életvitelhez
kötöm a bunkóságot. Ez általába sok falusi emberben megvan.
2014. okt. 21. 18:31
6/7 anonim válasza:
Én is faluban élek és nem szeretem.Városban is éltem azt egyenesen gyűlöltem.A javaslatom,hogy költözz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!