Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van itt olyan 21 év körüli...

Van itt olyan 21 év körüli fiatal, aki albérletbe ment lakni a szüleitől, esetleg haverokkal barátokkal közösen? Folytatás lent.

Figyelt kérdés

Jobb,nyugisabb?A szülővel a kapcsolat ettől javult,vagy rosszabbodott?

Nem korai 21 évesen?

2014. aug. 6. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Én 20 évesen mentem férjhez, előtte néhány hónappal költöztünk albérletbe. Nem akartunk egyébként az esküvő előtt együtt lakni, de anyám konkrétan kirakott. Így gondolhatod, milyen volt a helyzet otthon. Azóta eltelt 3 év, nem mondom, hogy nincsenek vitáink, de mérföldekkel jobb a kapcsolatunk.

21 évesen igencsak felnőtt vagy már, egyáltalán nem korai az elköltözés.

2014. aug. 6. 21:00
 2/3 anonim válasza:
Szerintem nem korai egyáltalán! én 22 évesen költöztem el, elég messzire. jó volt azelőtt is a kapcsolat a szüleimmel, de utána még ragaszkodóbb lettem,sokkal többet, nyitottabban beszélek velük úgy érzem. sokszor hiányoznak is, de ez az élet rendje.. nehéz volt megemésztenem, mindig is honvágyas voltam..de munka szempontjából muszáj volt...
2014. aug. 6. 23:15
 3/3 anonim ***** válasza:
azt vettem észre hogy effelé a kor felé már a szülők nem látják szívesen otthon a gyereküket :D persze vannak kivételek x) ha megvan az anyagi háttered az albérlethez de úgy hogy nem hónapról hónapra élsz, 2-3 haverral könyebb az igaz, de ott is elfőrdulhatnak viták...
2014. aug. 11. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!