Van itt olyan 21 év körüli fiatal, aki albérletbe ment lakni a szüleitől, esetleg haverokkal barátokkal közösen? Folytatás lent.
Figyelt kérdés
Jobb,nyugisabb?A szülővel a kapcsolat ettől javult,vagy rosszabbodott?
Nem korai 21 évesen?
2014. aug. 6. 20:50
1/3 anonim válasza:
Én 20 évesen mentem férjhez, előtte néhány hónappal költöztünk albérletbe. Nem akartunk egyébként az esküvő előtt együtt lakni, de anyám konkrétan kirakott. Így gondolhatod, milyen volt a helyzet otthon. Azóta eltelt 3 év, nem mondom, hogy nincsenek vitáink, de mérföldekkel jobb a kapcsolatunk.
21 évesen igencsak felnőtt vagy már, egyáltalán nem korai az elköltözés.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem korai egyáltalán! én 22 évesen költöztem el, elég messzire. jó volt azelőtt is a kapcsolat a szüleimmel, de utána még ragaszkodóbb lettem,sokkal többet, nyitottabban beszélek velük úgy érzem. sokszor hiányoznak is, de ez az élet rendje.. nehéz volt megemésztenem, mindig is honvágyas voltam..de munka szempontjából muszáj volt...
3/3 anonim válasza:
azt vettem észre hogy effelé a kor felé már a szülők nem látják szívesen otthon a gyereküket :D persze vannak kivételek x) ha megvan az anyagi háttered az albérlethez de úgy hogy nem hónapról hónapra élsz, 2-3 haverral könyebb az igaz, de ott is elfőrdulhatnak viták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!