Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy lehet kibirni igy valakivel?

Hogy lehet kibirni igy valakivel?

Figyelt kérdés

2 napja lakom egyutt ezzel a lannyal, mindenki azt mondta, hogy jol ki fogunk jonni, erre 2 nap utan kikesziti az embert.

Eloszor is 1 szobaban lakunk, es nem hozhatom be a cipomet a szobaba, mert koszos a talpa. Semmi ertelme, mivel ugyis lesz takaritva. Elso nap mar ugy beszelt velem, ahogy mas egy utolsoval se beszel, en csak neztem, hogy mig smseztunk, telefonon beszeltunk nem volt ilyen.

ha 5 percre leulok csinalni valamit, rogton elkezdi, hogy miert vagyok csendes, beszeljek vele. Leul enni, rogton jaj de finom ez a majonez, jaj de jo ez a kefir... leultem olvasni, de nem igazan tudtam, mivel a pasijaval a masik agyon vihancoltak.

O kijelentette, hogy nem szeret olvasni, csak ilyen ujdonsagokat, pletykakat, hireket, es mikor kerdezte, hogy ma mi jo pletykat olvastam, es mondtam, hogy semmit, ravagta, hogy akkor unalmas volt a mai napom.

Olyan idiota beszolasai vannak.

2014. okt. 8. 08:10
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Érdekes, hogy ez a legnagyobb esemény az életében, hogy milyen pletykát olvasott. De azért Te sem vagy ám kutya, neked meg az is baj, hogy megjegyzi milyen finom az étel. Most ez miért is baj? A cipőt meg itthon sem visszük be a szobába, miért vinnénk? Egyikőtök sem különb, viszont különbözőek vagytok. Nem fogjátok bírni egymás mellett, hacsak nem egy idő után felfedezitek a másikban a jót, de ehhez kölcsönösen toleránsnak kell lenni.
2014. okt. 8. 08:22
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon gyorsan keress más lehetőséget, ez nem fog menni. A kutyaszros cipőt viszont a lakás előtt levenni,vagy legalább a küszöb után.
2014. okt. 8. 08:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Az agyam a bejarati ajtonal van, en miutan megtakaritom vagy haza megyek nem fogok megallni az eloszobanak nevezett akarminel, hogy levegyem es mezitlab jojjek be, mivel papucsot sem szabad hasznalni a lakasban.

Idegesito, mivel en probalnek olvasni, miegymas es o minden etkezesenel valamit meg kell dicserjen.

Arrol nem is beszelve, hogy nincs benn levego, meleg van, de az ablakot nem szabad kinyitni, mert o melegben szeret lenni.

Blamalja az oreg neniket, holott o is lepten nyomon megszol, hogy tudod milyen egeszsegtelen, meg ha hulyeskedek vele, az a valasz, hogy inkabb uss a szadra...

2014. okt. 8. 08:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok, kollégium vagy albérlet?
2014. okt. 8. 08:36
 5/8 Youknowwho válasza:
Ti szimpla lakótársak vagytok? Vagy most mi van?
2014. okt. 8. 08:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Alberlet es egy szobaban vagyunk.
2014. okt. 8. 09:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Albérletbe költözés előtt nem ismertétek egymást? Megértem, hogy így nagyon nehéz, mindkettőtöknek engedni kell egy kicsit. Vagy valamelyikteknek elköltözni.
2014. okt. 8. 10:03
 8/8 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Kicsit primitív..

Ha arról fraggat, miért vagy csendben, mondd, hogy ő is jobban tenné, ha befogná...

Én másik albérletet keresnék.

2014. okt. 9. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!