Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nyáron költöztünk Miskolcról...

Nyáron költöztünk Miskolcról Szombathelyre. Mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés

Utálom ezt a várost,nincs itt semmi,kicsi,olyan mint egy falu, emberek sincsenek,suli után hazajövök a szomszéd faluba ahol nincsenek csak öregek. Nem tudok csak gépezni itthon,ha mondom a szüleimnek h. unatkozom,akkor "menjek ásózni a kertbe".... Azért költöztünk ide,mert apám 8 éve dolgozik ausztriában,és így negyed annyit nem kell autóznia (ami nem kevés pénz,és nem kicsit veszélyes),illetve a régi kis városunkban elszaporodó kisebbség miatt.

Nekem ott voltak barátaim minden nap fociztunk,hétvégén bejártam kicsit szórakozni,más társasággal. Itt semmi hasonlót nem tudok,2 havonta járok haza,havernál illetve nagyinál alszom,pár napot esetleg 1 hetet vagyok lent,és mikor hazaérek számolom a napokat hogy mikor megyek megint. Egyszerűen kilátástalan a helyzetem,úgyérzem elpazarlom a fiatalságom. Bő másfél évem van a gimiből. Vissza szeretnék menni Miskolcra,de a szüleimet sem akarom itt hagyni. Főiskolára menjek miskolcra kollégiumba? Ez valamilyen szinten megoldás lenne? Segítsetek kérlek. Bocsi a regényért.

2014. okt. 4. 14:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
melyik suliba jársz most? melyik faluba költöztetek? Itt is vannak bulik, csak társaságod nincs, akikkel elmenj. Ismerkedj addig, míg vége nem lesz sulinak... én tuti nem költöznék Szombathelyről Miskolcra, valahogy az egész környék nem vonz. pár évre én is voltam kolis, mert világot akartam láni és elköltöztem más városba, imádtam ott lakni és nekem is rossz volt visszajönni, sok barátomat ott hagyni:s de hát ez van... nem könnyű
2014. okt. 4. 22:15
 12/12 A kérdező kommentje:
nekem ami eddig a legfontosabb volt az nincs. Foci a haverokkal,sok ismerős,sok ismeretlen:),focimeccsre járjak stb. nyilván próbálok beilleszkedni,de a mostani osztályom eléggé unalmas. Savaria szakképző iskola egyébként.
2014. okt. 5. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!