Nyáron költöztünk Miskolcról Szombathelyre. Mi a fenét csináljak?
Utálom ezt a várost,nincs itt semmi,kicsi,olyan mint egy falu, emberek sincsenek,suli után hazajövök a szomszéd faluba ahol nincsenek csak öregek. Nem tudok csak gépezni itthon,ha mondom a szüleimnek h. unatkozom,akkor "menjek ásózni a kertbe".... Azért költöztünk ide,mert apám 8 éve dolgozik ausztriában,és így negyed annyit nem kell autóznia (ami nem kevés pénz,és nem kicsit veszélyes),illetve a régi kis városunkban elszaporodó kisebbség miatt.
Nekem ott voltak barátaim minden nap fociztunk,hétvégén bejártam kicsit szórakozni,más társasággal. Itt semmi hasonlót nem tudok,2 havonta járok haza,havernál illetve nagyinál alszom,pár napot esetleg 1 hetet vagyok lent,és mikor hazaérek számolom a napokat hogy mikor megyek megint. Egyszerűen kilátástalan a helyzetem,úgyérzem elpazarlom a fiatalságom. Bő másfél évem van a gimiből. Vissza szeretnék menni Miskolcra,de a szüleimet sem akarom itt hagyni. Főiskolára menjek miskolcra kollégiumba? Ez valamilyen szinten megoldás lenne? Segítsetek kérlek. Bocsi a regényért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!