Egy jóbarátom Miskolcra költözött, vonattal megyek hozzá a hétvégére, vigyek magammal gázpisztolyt?
oszt mejik vonatal jösz tesókám? kimenék elíd az álomásra
lakatos vin disel
Hülye. Ugyanaz a szar van itt is mint bárhol máshol.
Én sokat jártam melózni Dunántúlra is, Székesfehérvár, Kaposvár se különb semmivel. Ott is csóróság van.
Vagy legalább is itt sincs nagyobb, mint ott.
A cigányok meg mindenütt cigányok.
Szabolcsban több van. Nem mint ha mondjuk belső Somogyban kevesebb lenne. Vagy Tatabányán...
De egy beszari vagy.
Ugyanolyan mint más megyeszékhely, vannak városrészek hová nem szívesen megy az ember, de a belvárosban pont annyi esélye van, hogy történik veled valami, mint bárhol máshol.
Bocs, hogy megkérdezem, de hülye vagy??
Amióta az eszemet tudom, Miskolcon élek, bejártam már minden területét, nem veszélyesebb mint bármelyik más város. Vannak helyek, amiket sötétedés utána el kell kerülni, de szerintem semmilyen városban nem mászkál az ember szívesen este...
"e szerintem semmilyen városban nem mászkál az ember szívesen este..."
Ahol élek ott éjfélkor leülhetek a járdára és ott laptopozhatok akár. De azt hallottam hogy Miskolcon nem szabad elővenni a mobilt sem az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!