Tomikaf1 kérdése:
Hol érdemes letelepedni Németországban? Észak-Rajna Vesztfália megye szerintetek milyen? (Itt lakom) Melyik megyében lakik sok Magyar? (nem a vendégmunkásokra gondolok hanem aki ide költözött "végleg")
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 02:01
2/7 A kérdező kommentje:
szerintem meg érdemes! miért gondolod hogy sehol se jó letelepedni Németben??????????
2014. jan. 5. 15:44
3/7 anonim válasza:
Vest-Falenban érdemes letelepedni! :) Én is itt élek, és sok magyar van:)
4/7 A kérdező kommentje:
a 2.válaszolnak igaza van:) sok magyar van. ha kérdezhetem te hol laksz?
2014. jan. 31. 13:31
5/7 anonim válasza:
Nrw nagyon jo. Mi is itt elunk, csaladot alapitottunk.
7/7 anonim válasza:
Németországban tartományok vannak, de természetesen így is érthető a kérdés!
A Svábok főként a Feketeerdő környékéről lettek Magyarországra áttelepítve, sok magyar településsel alakítottak ki partnerkapcsolatot, így ezek is segítettek egyes embereknek kijutni például.
Nagyobb városokban és környékén sok a magyar: München, Stuttgart, Ulm, Köln, Düsseldorf, Essen, Frankfurt, Berlin, Lipcse, Drezda, Hamburg, Hannover…
De magyart mindenhol lehet találni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!