Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » London vs Bécs, élhetőség...

London vs Bécs, élhetőség alapján?

Figyelt kérdés

Olvasom a legfrisebb EIU jelentèst, ami több szempontbòl rangsorolja a vilàg vàrosait, ebben Bècs ismèt a lista 2. helyèn zàrt, hajszàlra az első Melbourne mögött:

[link]

Ezutàn talàltam nèhàny hasonlò friss felmèrèst Londonròl is:

[link]

[link]

Ezek szerint London az egyik legkevèsbè èlhető euròpai vàros, a vilàg 140 vàrosàt vizsgàlò lista 55. helyen van.

Nem paradox ez egy kicsit hogy a legtöbb magyar mègis Londonba megy, mikor Bècs itt van a szomszèdban?

Hozzàteszem èltem (azaz èlek Bècsben most is) mindkèt helyen, azèrt is vetödött fel a kèrdès.

2014. szept. 22. 00:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egy liberális, multikultit és globalizmust kedvelő embernek London valóban maga lehet a paradicsom. Én konzervatívként úgy vagyok vele, hogy nagyon sok pénzt kellene azért kapnom, hogy egy ilyen olvasztótégelyben dolgozzak.
2014. okt. 4. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!