Embertársaim, mi lesz a megoldás?
Van egy szomszédunk,akik a hátsólevő szomszédunkkal jó barátok lettek.Évek óta mindennap szomszédolnak de nem egyszerűen hanem őrjőng a kb 7 gyerek és mindezt nulla empátia nélkül a körülöttük élőkre..Merthogy az ablakunk pont a kertük fölött van és őrjöngenek napi szinten összejárnak és nap mint nap ez van.Lehet kultúráltan is játszani de ők sajnos nem ilyenek.
A hátsó szomszéd már rájuk szólt hisz őket is idegesíti,semmit nem használt.Két éves babánk van és egész nap ez megy.A szomszédunknak a gyerekei már iskolások és az asszony nem dolgozik és míg a férje dolgozik csiripelő treccsparti átjàróházat csinál az otthonukból.
És mi folyamatos elszenvedői vagyunk.
Tegnap viszont 10!év nemszólás után elszakadt az a bizonyos cérna és kultúràltan szóltunk nekik.Nem barátságos volt a válaszuk és még ők fenyegettek meg minket hogy feljelentenek.Olyan rosszul sült el ez az egész hogy még a férjem is ellenem fordult.Egész nap sírtam és azon gondolkodom hogy elvàlok és elköltözök a kisfiammal innen messzire.Ti mit tettetek volna barátaim?
Úgy érzem veszett fejsze az egész életem és nagyon gonoszak az emberek.Nullába néznek és örülnek a szenvedésünknek.Sőt azt is mondták hogyha eladják a házukat 10 cigánynak foglyák csakhogy ne legyen nyugalmunk.
A halál megváltás lenne,de itt a kisfiam.
Mit tegyek barátaim,mert útálnak minket és nem látom a megoldást.Van esetleg szerintetek reménysugár hogy elköltözzenek,mert nem magyarok.
Köszönöm a segítségeteket.
Remélem nagyon remélem hogy van megoldás.
Kérdező, nem is kell, vannak barátaim. Tudod, igaziak, nekem nem az a barát, akit a netről még csak nem is ismerek:)
7-es voltam
Amúgy mi lenne, ha csatlakoznál a szomszédaidhoz? Lehet mindjárt nem is zavarnának annyira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!