Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Embertársaim, mi lesz a megoldás?

Embertársaim, mi lesz a megoldás?

Figyelt kérdés

Van egy szomszédunk,akik a hátsólevő szomszédunkkal jó barátok lettek.Évek óta mindennap szomszédolnak de nem egyszerűen hanem őrjőng a kb 7 gyerek és mindezt nulla empátia nélkül a körülöttük élőkre..Merthogy az ablakunk pont a kertük fölött van és őrjöngenek napi szinten összejárnak és nap mint nap ez van.Lehet kultúráltan is játszani de ők sajnos nem ilyenek.

A hátsó szomszéd már rájuk szólt hisz őket is idegesíti,semmit nem használt.Két éves babánk van és egész nap ez megy.A szomszédunknak a gyerekei már iskolások és az asszony nem dolgozik és míg a férje dolgozik csiripelő treccsparti átjàróházat csinál az otthonukból.

És mi folyamatos elszenvedői vagyunk.

Tegnap viszont 10!év nemszólás után elszakadt az a bizonyos cérna és kultúràltan szóltunk nekik.Nem barátságos volt a válaszuk és még ők fenyegettek meg minket hogy feljelentenek.Olyan rosszul sült el ez az egész hogy még a férjem is ellenem fordult.Egész nap sírtam és azon gondolkodom hogy elvàlok és elköltözök a kisfiammal innen messzire.Ti mit tettetek volna barátaim?

Úgy érzem veszett fejsze az egész életem és nagyon gonoszak az emberek.Nullába néznek és örülnek a szenvedésünknek.Sőt azt is mondták hogyha eladják a házukat 10 cigánynak foglyák csakhogy ne legyen nyugalmunk.

A halál megváltás lenne,de itt a kisfiam.

Mit tegyek barátaim,mert útálnak minket és nem látom a megoldást.Van esetleg szerintetek reménysugár hogy elköltözzenek,mert nem magyarok.

Köszönöm a segítségeteket.

Remélem nagyon remélem hogy van megoldás.

2014. szept. 21. 22:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

azért akarsz öngyilkos lenni, mert hangosak a szomszéd gyerekek? sürgősen keress fel egy pszichiátert!

az ablakot és a lakást meg ehet hangszigetelni!

2014. szept. 21. 22:48
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Tegnap is kamu nap volt. Így azt tudom mondani, hogy ez kamu, mert ennyire hülye még te sem lehetsz barátom.
2014. szept. 21. 22:53
 3/12 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy kamu nap volt a tegnapi?
2014. szept. 21. 22:56
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Én vagyok, aki totálisan megérti a hangoskodó szomszéd-problémát.

Vannak bizonyos elrejedt megoldások.

Legelső a kultúrált jelzés arra, hogy lakóközösségben életek nem tanyán.

A második a hangfalak kihelyezése, amikor pedig elkezdődik a lárma, bentről bekapcsolod a Rammstein Hast du hast-ot, vagy az Ich will-t. Nem kell bömböltetni egyből, csak jelzésértékűen, aztán ha nem megy át az üzenet, tekerj a hangerőn.

Másik bevett szokás ultrabunkó szomszédok ellen az égetés. Ha nálatok nincs behatárolva mikor lehet égetni, gyűjtsd össze a vizes avart és, ha a szél is neked kedvez, maradandó élményt szerezhetsz.

Sajnos bunkókkal nem lehet másképp. Én is megtanultam, bár eleinte a béke nagyköveteként igyekeztem érvényre juttatni azokat a kívánlmakat, amit mindenki más normálisnak tartani, a másik szomszédom megtanított, hogyan kell az ilyenekkel bánni.

2014. szept. 22. 00:04
 5/12 anonim ***** válasza:

Mindenki másképpen ítéli meg az ilyen szituációkat.

Első megoldás, hangszigetelő ablak, ami nem olcsó mulatság de tényleg használni szokott.

A második megoldás a birtokvédelmi eljárás. Ezt az önkormányzatnál lehet indítani, amely nem csak birtokháborításra, hanem a birtoklást zavaró tevékenységekre is kiterjed, hétköznapi nyelven, nem szükséges a zavaró magatartást a te birtokodon elkövetnie, ha annak hatása rád kiterjed.

Sajnos ilyen esetekben az elsődleges és leggyorsabb, intelligensebb megoldás a személyes megbeszélés és tisztázás lenne.

Mivel ezen ti már túl vagytok, így csak az önkormányzati bejelentés marad hátra, viszont ez esetben pedig sajnos örökre attól kell majd tartani, mikor fogják megbosszulni.

Esetleg még lehet a környező lakókkal beszélni, a hátsó szomszédotokkal, a közelben élőkkel, hogy együtt menjetek át, hátha a nagyobb létszámtól megijednek, ha tudják, sok embernek a bögyében vannak a környéken akkor bizonyára komolyabban veszik a dolgokat.

2014. szept. 22. 00:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszolónak, azért egyáltalán nem biztos, hogy ez nem lehet idegőrlően zavaró ha 10 éven keresztül fél éven át mindig őrjöng 7 gyerek, gondolom a válaszoló a gyerekgondozásba is elfáradt, aztán pluszba még ilyen proletárok is ordíttatják a kölköket.
2014. szept. 22. 01:02
 7/12 anonim ***** válasza:
62%

Te sem lehetsz egyszerű eset, fura vagy, már ha csak abból indulok is ki, ahogy a számodra teljesen idegen embereket megszólítod:)...embertársaim, barátaim:))

Első ami feltűnt, a 10 év alatt a 7 gyerekből még egy sem nőtt fel? Szinte hihetetlen....

Na meg, hogy emiatt még a halál is megváltás lenne??

Ja, és fogják, nem foglyák.

2014. szept. 22. 04:27
 8/12 A kérdező kommentje:

A 7 gyerek szinte egymás után született ,miközben én is szültem,meg mások is a környékrő.Érdekes módon a környékbeliek tudnak kultúráltan viselkedni és játszani,a szomszédaink akkor miért nem?

Mások már 1 év után összekaptak volna velük,nemhogy 10 év után mertünk szólni.

Bocsánat 7-es,akkor téged nem szólítalak embertársamnak,sem barátnak.

Itt az élő példa,átgázolnak rajtam,ha esetleg tiszteletet adok a másiknak.

És igen,nekem az embertárs,aki segítő jobbot nyújt,legyen akár szó egy ilyen kérdésről,mint ez.

2014. szept. 22. 14:26
 9/12 A kérdező kommentje:

1-es,szerinted az a megoldás,hogy az otthonunkba jól zárkózzak be és bent kuksoljunk,azért mert ők őrjöngenek?

Mi is szeretnénk kint lenni a levegőn és esetleg munka után leülni a teraszunkra békében.

De nem,mert mint az állat zajonganak,meg átcsúzliznak.

2014. szept. 22. 14:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha már a férjed is ellened fordult pokol lesz az élet. Erre rá fog menni az egészséged. Menekülj önvédelemből!
2014. szept. 22. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!