Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Beengednétek így egy idegent...

Beengednétek így egy idegent a lakásotokba?

Figyelt kérdés
Eladnék egy laptopot, nagyobb összegről lenne szó (50 ezer fölött). Minden apróhirdetőn azt írják, hogy nyilvános helyen célszerű találkozni, és én eddig az összes adásvételemnél így is tettem. A mostani vevő viszont ragaszkodik hozzá, hogy a lakcímemre jöhessen el az áruért, és elég "erőszakos", pl. többször is úgy volt már, hogy mégse kell neki, de aztán pár nap után mindig újra írt, hogy ha hajlandó vagyok megadni a címem, ott átvenné, gondoljam meg stb. Nagyon kéne a pénz, de nem tudom, meg merjem-e adni neki a címem, elég gyanús.
2014. szept. 5. 15:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%

"többször is úgy volt már, hogy mégse kell neki, de aztán pár nap után mindig újra írt, hogy ha hajlandó vagyok megadni a címem, ott átvenné"

Na biztos neeem...

2014. szept. 5. 18:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne engedd be !!!!!
2014. szept. 5. 19:47
 13/14 anonim válasza:
100%

Ugye nem is beszélsz vele többet?!

Nagyon sunyinak tűnik!

Sose találkozz otthon ilyen emberrel!

2014. szept. 5. 23:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Beültök és megnézitek egy kávézóban például.

Sehova nem engedek idegen embereket, mert sose lehet tudni...

2014. okt. 1. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!