Ti hogy reagálnátok le ezt a helyzetet?
Kedves 8-as! Na pont ezért kellene tanyára menni, ott senki és semmi nem zavar, senki nem fog merészelni beszélgetni az ajtó előtt, maximum az arra tévedő traktor zaját hallod, vagy a madarakat! Hihetetlen hogy manapság már az is bűn, ha az ember megszólal a lépcsőházban, vagy az, hogy mer gyereket vállalni, hiszen az valószínű zajjal jár. Aki ezt nem bírja az gondoljon bele, hogy ő is volt gyerek, és valószínű neki is lesznek gyerekei. Ha randalírozik a gyerek és tör zúz az más kategória. De itt a leírtak alapján nem arról van szó, csak arról, hogy ott mer élni a kérdező a gyerekekkel, a szomszédot meg zavarja ez a tény. Arról nem beszélve, hogy a kérdező több mint 10 éve ott él, az újoncok meg csak nemrég estek oda be. Akkor kinek is van joga kárálni? Főleg ha a többi ott élőnek nincs problémája a kérdező családjával? Hát akkor kinek is kellene menni? Szeretettel: az 1-es ;)
Ui: Kérdező, szerintem csapj az asztalra, az ilyen kötekedő szomszédok idővel csak rosszabbak leszenek - saját tapasztalat!
nálunk hasonló van,csak épp kint élnek a szomszédok a folyosón
gyerekek rohangálnak, dübög az egész ház,
a harmadikék buliznak mindig, a negyedik kint nagytakarít (kipakol lesuvickolni mindent)mindenki csacsog mindenkivel
jelenleg nem merem levinni a szemetet, mert mindig lesnek mint borjú az új kapura, semmi kedvem hogy vagytok-ozni. és már jó pár órája nem merem levinni. szabályosan várnom kell az estét.úgy érzi az ember, mintha másnak a lakásába lépne, amikor kimegy a folyosóra.
kérdezőnél mint egy kultúrált magatartás, hogy lemegy a gyerekkel, felmegy a gyerekkel, az miért baja a szomszédnak? lakna nálunk.
Aki nem képes elviselni hogy mások is laknak körülöttük az bizony menjen tanyára! Nem fog a kedvükért mindenki a 2 hónapostól a fiatalon át az aggastyánig kussban lapítani és lábujjhegyen szótlanul osonkodni le és fel, és a lakásában is csak kúszva közlekedni jelnyelvvel és írásban kommunikálni ,csak mert egy- két idegbeteg nem bírja a neszeket ami az élettel együtt jár.
Én visszaszóltam volna ,hogy "majd megszokod" aztán otthagytam volna. Ha folytatja ,csak gúnyosan mosolyognék és odaszólnék a gyerekemnek ,hogy : nézd a bácsi/néni beteg szegény, nem fejlődött ki az agya ,na menjünk játszani.. Na ezen ki tudnak akadni ,lehet elkönyvelnek mindenfélének(kitérdekel) de leakadnak rólatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!