Csak én utálok nagyon-nagyon vidéken járni?
Most Budapest közelében lakom egy népesebb városban, itt viszonylag megvagyok, szerencsére sokat tudok feljárni Pestre, akkor érzem igazán otthon magam! Ha viszont vidéken járok, alig várom, hogy hazajöhessek már, mert irritál a kihaltság, a síri csend, sok hely lepusztult. Ilyenkor mindig előjön belőlem a kényes pesti bunkó énem, és nagyon rosszul érzem magam.
Remélem nem bántottam meg senkit!
Vidéken is nagyon sok szép hely van. Én például szeretek a Bakonyban, Balaton-felvidéken kirándulni, takaros kis falvak vannak.
Az való igaz, hogy még a nagyobb vidéki városok is éjjel kihaltak, kivétel talán a Balaton-parti üdülőhelyek.
Azért itt Pesten is bőven vannak lepusztul helyek, és olyanok, ahol ugyan csak nem lehetsz nagyon kényes, ha végig mész, pl. a festői szépségű Népszínház utca :)
Nyaranta vidéken élek, de gyűlölöm. 1500 fős falu, tömegközlekedés a legközelebbi városba elég gyér, szóval napom nagy részét bent punnyadva töltöm. Nincs értelme kimenni, hogy lássam az omladozó házakat.
Úgyhogy nem vagy ezzel egyedül. Ettől még nem vagyok rossz ember, nem nézek le senkit, csak nem érzem magam jól.
Viszont Budapesten sem. Az már túl nyüzsgő nekem. Kinek mi
Én meg pont Budapesten utálok lenni. Nem tudom, hogy bírnám ki, ha huzamosabb időt kellene eltöltenem ott. Nekem borzalmas.
Ki milyen típusú, ki ezt szereti, ki azt. Nincs ezzel semmi baj szerintem, amíg nem kényszerülünk a számunkra kellemetlen közegben élni.
Én eredetileg pesti voltam,de aztán nagyon sokat laktam vidéken,messze faluban is,Balatonon,de végül visszajöttem Pestre,mert vidéken szép lassan elszigetelődtem,elnyomorodtam,alig volt munka,meg ilyenek.
Én is utálom már a vidéket,szinte halálfélelmem van tőle.
Amúgy ha vidéki hangulatot akar valaki,Bp. is tele van kertes részekkel.
Azért nem ugyanaz, hogy Budapest tele van kertes részekkel, mint hogy itt vidéken tudunk tartani egy csomó állatot. Meg azért az ingatlanárak terén sem mindegy. Falunk van ahol például már 2-6 milláért olyan szépen rendbe tett parasztházat lehet venni nagy portával, sok melléképülettel...
Szóval más azért. Nekem inkább a falusi élet való. Érdekes, hogy erre csak már majdnem 30 évesen jöttem rá, olyan 14-20 évesen én is valami nagyvárosba vágytam. :)
Az viszont igaz, hogy sajnos munkalehetőségek terén a kisebb falvakban nem túl sok lehetősége van az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!