Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak a szomszédommal?

Mit csináljak a szomszédommal?

Figyelt kérdés
Egész nap úgy járkálnak mint egy elefánt, zeng tőlük az egész ház, a WC-n se lehet nyugton maradni, onnan lehet hallani ahogy ordibálnak, csomószor dobálnak valami vasgolyó szerűséget, nem tudják megemelni a széket, stb. Este nem tudok ezek miatt elaludni, mert ezeket csinálják, reggel meg a vasgolyó dobálására kelek reggel 7-kor. Mit tudnék ez ellen tenni? Hogy tudnék velük kiszúrni? Felkopogjak nekik a radiátoron? Hogy kéne?

2014. júl. 13. 13:45
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem hogy lenne-e értelme mert még csak 13 vagyok... rendben, lehetséges hogy felmegyek hozzájuk és elbeszélgetek velük.
2014. júl. 13. 14:26
 12/25 anonim ***** válasza:
50%

@4: legtöbben pont lexarják, hogy más mit gondol, illetve, hol ártanak nekik. Én már volt, hogy szóltam kedvesen, és csak még több zajt kaptam cserébe.

Nem minden ember viselkedik úgy, ahogy azt illene. Ez nem meglepő. Főleg nem egy panelben.

2014. júl. 13. 14:32
 13/25 A kérdező kommentje:
12. És te erre mit léptél? Hogyha valamit léptél, akkor abbamaradtak? Vagy szerinted mit kéne?
2014. júl. 13. 14:34
 14/25 anonim ***** válasza:

Mindenképpen úgy szólj, hogy

- őket ne kritizáld, csak tényeket mondj, hogy hallod a dobogást (még azt se mond, hogy ők azok, mert nem tudhatod biztosan).

- mond meg, hogy ez téged miben zavar

- Aztán kérdezd meg, van-e ötlete, hogy lehetne közös nevezőre jutni. Türelmesen hallgasd végig. Ha értelmesek, lehet továbbiakban is beszélni velük. Ha nem értelmesek, lehet őstrollok és csak azért is zavarni fognak. A másik, hogy a gyerekek nem tudnak úgy járni, hogy ne dobogjanak. Az intelligens ember képes magtanulni, de az ostobák nem akarják. Ez minden panelben probléma.

Aztán késztetheted magad, hogy hozzászokj, ha nem akarsz meghülyülni tőle :)

Mert azt is csak az intelligensebb fajta tudja, hogy a füldugó nem véd az épületet érő rezgésektől, csak a levegőben terjedőktől.

Az, hogy a szüleid le sem sajnálnak a problémáddal ellenben megérne egy misét egy pszichológusnál :)

2014. júl. 13. 14:37
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Mivel albérlet volt, ezért jelentettem a tulajdonosnak, hogy a felettem lakók miatt el fogok költözni, és amíg nincs egy olyan hét, hogy nem rájuk kelek hajnalni 3 és 4 között, addig nem fizetek bérleti pénzt, mert úgy egyeztünk meg beköltözéskor, hogy csendes környéken fogok lakni. Amiről papírom is volt. És a tulajdonos ezt nem tudta garantálni. 1.5 évig nem volt gond, de aztán a felettem lakók megvadultak. Majd 2 hónap múlva találtam másik lakást.
2014. júl. 13. 14:39
 16/25 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a választ :)
2014. júl. 13. 14:40
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Hát, akkor sajnos le kell fűrészelni a lábacskáikat, nemigaz?
2014. júl. 13. 15:40
 18/25 anonim ***** válasza:
Megírhatnád, hogy reagáltak!
2014. júl. 13. 15:42
 19/25 anonim ***** válasza:
50%
Ha felmész szólni, a hülyeségeket azért hagyd ki a dologból: megkérheted őket, hogy ne ordítozzanak, meg a széket emelve helyezzék odébb és ne a földön húzva, de az 100% hogy nem dobálnak vasgolyót, meg a kutyát se érdekli, hogy te nem tudsz nyugodtan szarni... szóval azért ne ess át a ló túlsó oldalára. Egyébként valószínűleg azért is eltúlzod, mert ha igazán zavaró lenne, akkor a szüleid már átmentek volna szólni.
2014. júl. 13. 16:28
 20/25 A kérdező kommentje:
18-as még nem mentem fel, kivárom hogy folytatják e a hülyeségeiket, 19-es nem csak nem tudok nyugodtan szarni hanem nem tudok elaludni és ha el is tudok reggel 7-kor arra kelek hogy valamilyen golyót dobálnak (akkor nem vasgolyót...).
2014. júl. 13. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!