Mit csináljak a szomszédommal?
@4: legtöbben pont lexarják, hogy más mit gondol, illetve, hol ártanak nekik. Én már volt, hogy szóltam kedvesen, és csak még több zajt kaptam cserébe.
Nem minden ember viselkedik úgy, ahogy azt illene. Ez nem meglepő. Főleg nem egy panelben.
Mindenképpen úgy szólj, hogy
- őket ne kritizáld, csak tényeket mondj, hogy hallod a dobogást (még azt se mond, hogy ők azok, mert nem tudhatod biztosan).
- mond meg, hogy ez téged miben zavar
- Aztán kérdezd meg, van-e ötlete, hogy lehetne közös nevezőre jutni. Türelmesen hallgasd végig. Ha értelmesek, lehet továbbiakban is beszélni velük. Ha nem értelmesek, lehet őstrollok és csak azért is zavarni fognak. A másik, hogy a gyerekek nem tudnak úgy járni, hogy ne dobogjanak. Az intelligens ember képes magtanulni, de az ostobák nem akarják. Ez minden panelben probléma.
Aztán késztetheted magad, hogy hozzászokj, ha nem akarsz meghülyülni tőle :)
Mert azt is csak az intelligensebb fajta tudja, hogy a füldugó nem véd az épületet érő rezgésektől, csak a levegőben terjedőktől.
Az, hogy a szüleid le sem sajnálnak a problémáddal ellenben megérne egy misét egy pszichológusnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!