Szomszéd néni állandóan füstöl még nyáron is. Mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
ha megkérem sem hagyja abba már nagyon unom2014. jún. 13. 15:48
2/10 anonim válasza:
Be kell jelenteni, csak bizonyos napokon szabad füstölni és nyáron lehet, hogy egyáltalán.
3/10 anonim válasza:
Az első jól mondja. Ha megint begyújt, menj oda egy vödör vízzel aztán oltsd el. Következő nap megint, amíg meg nem unja.
Különben ezt én is utálom: kedd, szerda, +35 fokok napközben, de este, amikor lehetne szellőztetni, mindenki begyújt, mert nem ér rá még egy hetet az a rohadt szemét.
4/10 A kérdező kommentje:
nem tudom leönteni mert bent a házába füstöl a sparhelten, télen megértem, hogy fűt de nyáron minek? megkérdeztem és azt mondta, hogy most kell átmelegíteni a lakást és lekvárt is főz és ha nem tetszik akasszam fel magam
2014. jún. 13. 20:15
5/10 anonim válasza:
Akkor igaza van. Ha főzésre-fűtésre használja, akkor egész nap bármikor füstölhet, csak az avar-szemét kerti égetésére vonatkozik a tiltás.
6/10 A kérdező kommentje:
de nyáron minek fűt?..
2014. jún. 18. 16:58
7/10 anonim válasza:
Te írtad ,hogy sparhelten főzi a lekvárt. Az főzés.
8/10 anonim válasza:
Ezek szerint Te nem tudod, milyen gáz vagy villany nélkül főzni! Én is laktam olyan helyen, ahol egy teáért vagy rántottáért is be kellett gyújtani.
9/10 A kérdező kommentje:
De tudom mivel nekem is az volt évekig (sparhelt stb)
DE Ő NYÁRON IS BEGYÚJT A KÁLYHÁBA IS!
azt mondta, hogy azért mert bemelegíti a falakat hogy télen meleg legyen. Ez butaság de ő nem hisz nekem.
Már ott tartok, hogy megverem
2015. febr. 12. 17:05
10/10 anonim válasza:
Az biztos segíteni fog. A cellában nem lesz füst :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!