Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Menjek orvoshoz, vagy mi?...

Menjek orvoshoz, vagy mi? Minden zaj zavar a környezetemben! Utálok flexxelésre ébredni! És kutyaugatástól nem tudok elaludni! Zsémbes öreg leszek?

Figyelt kérdés

Utálom, hogy sokszor reggel elkezdenek fát vágni, habár nem lakok semmilyen erdő mellett!

Utálom, hogy a szomszéd néha flexxelőset játszik! És zárt ablakkal is hallgathatom!

Utálom, hogy sokan végig száguldoznak kocsival az utcánkon!

Urálom, hogy sz.r robogóval "preeeeeee" mennek itt mindenhol!

Utálom, hogy a szomszéd házat építik és már 1 hónapja kalapálásra ébredek! És még nyáron is folytatni fogják!

Utálom, hogy a szomszéd kutya órákig ugat éjjel, és nem tudok el aludni!

Zsémbes öreg leszek akkor, ha minden ilyen zaj idegesít?

Most az normális, hogy utálok ilyen zajokra ébredni, és nem tudok elaludni a kutyaugatásra zárt ablakkal sem?

18f

2014. máj. 28. 08:15
1 2
 11/20 anonim válasza:
0%
Egy tanácsom van! Ha elköltözöl a szüleidtől, mindenkéé tanyára menj! Lakókörnyezetben igen, zsémbes leszel, de nem csak öregkorodban, hanem hamarabb.
2014. jún. 5. 13:06
 12/20 anonim ***** válasza:
25%
A tanyával is csak a baja lenne. Üvölt a kakas, ordít a ló, zajong a kutya... Egy hangszigetelt, párnázott szoba kéne Neki, ablakok nélkül...
2014. jún. 5. 13:16
 13/20 anonim válasza:
Hát ne tartson állatot a tanyán és a szomszéd tanya is messze legyen. Bár lehet leszel annyira zsémbes, hogy épp a szomszédaidat üldözöd el. az is egy módszer. Minket is üldöz a szomszéd, ő nem megy, lehet mi megyünk. Őt zavarja, ha délután 5-kor játszanak az ovis gyerekeim az udvaron:) imádom az embereket! De a tyúkjaimat jobban az tuti:)
2014. jún. 5. 17:29
 14/20 anonim válasza:
Kedves kérdező. Akár magamat, és a problémámat látnám. Falun lakom, és mióta a szomszédaim ideköltöztek pokol az élet már 5 éve. Hoztak kutyákat, flexet, kölköket, és igen még a tüzelőt is a házunk fala mellwtt vágják. Ha nem tudok elköltözni, biztos belebwtegszem. Hogy lehet ebbe belenyugodni, hogy vége a nyugodt itthoni pihenésnek, és füldugóval éljem le az életem!!???
2014. júl. 7. 23:08
 15/20 anonim válasza:
Ja, és hozzátenném hogy az utca másik felén lakoknál most is nyugodt, csendes az élet. Ők nem is értik mi bajom, amíg nem tapasztalják saját magukon évekwn keresztül.
2014. júl. 7. 23:24
 16/20 td95 ***** válasza:

Teljesen ugyanez a helyzet velem is, mint a kérdezőé. Annyi különbséggel, hogy az utcánkban nem robogóval, hanem versenymotorral mennek végig az utcán. :(

Én úgy oldom meg, hogy rockot vagy metált hallgatok (kutyák és motorok ellen 100% hatás).

2014. júl. 12. 17:19
 17/20 TibiHu válasza:
100%
Állítólag néhányan érzékenyebbek vagyunk a zajokra, stresszt okoz bennünk.Ezért ne is hallgass azokra akik emiatt hülyének néznek, meg azt szajkózzák hogy a kutya dolga az hogy ugasson.A hangokra való érzékenység genetikai örökség, így éltünk túl. A párom sokmindent nem is hall, amire én felfigyelek. Mellettünk is van építkezés, reggel 7kor még szombat reggel is kopogtatnak. Ez nem zavar, mert tudom hogy vége lesz. Alkalmi flexelés is van. Ami nagyon zavar az a kutyaugatás. Én beszéltem három szomszéddal is, kicsit javult a helyzet. Nem eleget persze. Meg utálnak érte. Az önkormányzattal is beszéltem,de semmit nem tudnak tenni egy országos megengedö rendelet miatt. Az adófizetö egészsége a kutya well-beingje után van. Nem hagyom annyiban, újra beszélek a szomszédokkal, szigetelni próbálom a házat, ami persze rengeteg energia és pénz. Ha lenne elég idöm lobbiznék is a nyugati normák átvétele érdekében. Ausztriában, Németországban, Belgiumban nem kérdés hogy a nyugalomnak és az embernek van prioritása.
2014. dec. 11. 11:44
 18/20 anonim válasza:
Kedves elōzō. Nem is tudom jó, vagy rossz olvasni soraid. Már kezdtem beletörōdni hogy lehet velem van a baj,és már évek óta füldugóval alszom. De igen zajérzékeny vagyok pont mint te. Azok a zajok amik tudom átmenetiek nem zavarnak. De a kutyák, sírva fakadok néha hogy ezt nem bírom, ráadásul igen megutáltak mert szóltam ez miatt még rosszabb lett mert direkt zajonganak ha tehetik. Mennék én tanyára is lakni ha tehetném!!!
2014. dec. 23. 21:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Van remény! Szentgotthárdon egy ember ilyen ügyben nyert pert! Az Vas Népe megyei napilap nemrég írt róla. Ő is kénytelen volt hangszigetelt ablakokat beépíteni, de az árát rátestálta a szomszédjára! A bíróság neki adott igazat! :)) Neten érdemes utánanézni. A főhős neve: Woki Zoltán.
2014. dec. 24. 18:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Itt a link!

[link]

2014. dec. 24. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!