4-en lakunk egy kollégiumi szobában, és az egyik lányt nem bírjuk. Ki szeretnénk tenni, de hogy lehet nem bunkó módon megmondani neki hogy költözzön el?
Figyelt kérdés
folyamatosan utánoz minket,éjjel pakol táskát,követ minket,és még sorolhatnám2014. máj. 11. 13:43
11/14 A kérdező kommentje:
És remélem ezen többet nem ragadtok le hogy miért baj ha utánoz,ha ezt leírom. egyszer elmondtam neki hogy ki tetszik,és fél óra múlva közölte,hogy neki is ő tetszik. -.-
2014. máj. 11. 14:18
12/14 anonim válasza:
Mivel ti hárman vagytok az összeférhetetlen, buta libák, nektek van bajotok, így költözzetek el ti, úgy lenne igazságos. Ő jól kijön veletek, pedig te igen ellenszenves vagy, nyilván a barátnőid is, ha kedvelnek téged... nektek kell új helyet találni, okoskák.
13/14 anonim válasza:
ha magatok közt nem tudjátok megoldani, beszéljétek meg a nevelőtanárotokkal a problémát, hogy rakja őt át egy másik szobába, helyette meg egy másik lány menjen a helyére.
bár lehet, az új lány összeférhetetlenebb lesz, mint a mostani.
Sose lehet mindig mindenki jóban mindenkivel, de lehet rá megoldást találni
14/14 A kérdező kommentje:
nyilván az egész osztályom/kollégium olyan "ellenszenves" mint én, mert nem csak én gondolom így, na puszi neked :* az utolsónak pedig mindannyian köszönjük a válaszát :)
2014. máj. 11. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!