Mondanátok olyan helyeket/utcákat ahol sok a cigány?
Figyelt kérdés
Megnézném Google Street Viewen.2014. ápr. 22. 16:52
41/46 anonim 

válasza:

Miért kell kitörölni az igazságot kedves kérdező?
42/46 A kérdező kommentje:
nem töröltem én semmit :D
de a cigányok azért érzik magukat nyeregben, mert adják alá a lovat pl TASZ, Helsinki bizottság. Őket védik és ha egy cigány és egy magyar összeverekedik a magyart itélik el rasszizmusért. :(
2014. ápr. 25. 20:21
43/46 anonim 

válasza:

Mert hogy legyen nagy a pofám mikor 10-en kötnek belém, én meg egyedül vagyok? Még ha el is verem mind a 10-et engem csuknak le rasszizmusért.
44/46 anonim 

válasza:

A Luník 9-et lebontották. Szlovákiában nincsenek ilyen durva nyomortelepek, mint Magyarországon (másrészt Szlovákiában sokkal kevesebb a cigány.)
45/46 Zsolt_68 válasza:
Börtönben is jó sok van. De mit akarsz velük?
46/46 A kérdező kommentje:
Mit akarnék mégis? Semmit. Leírtam, hogy megnézném Google Street Viewen, milyen körülmények között.
2014. máj. 7. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!