Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mondanátok olyan helyeket/utcá...

Mondanátok olyan helyeket/utcákat ahol sok a cigány?

Figyelt kérdés
Megnézném Google Street Viewen.
2014. ápr. 22. 16:52
1 2 3 4 5
 31/46 Anika Indigo válasza:
100%

Salgótarján: Zöld fa út, Acélgyári út, Pálfalva (ide akarnak pár éven belül a síküveggyár helyére beköltöztetni egy ózdi kolóniát)

Ózd

Gyöngyös

Gyöngyöspata

Bér

Magyargéc: Cigánytelep

Nógrádmegyer: Malom, Cigánydomb (tele okádék putrival),Gécilapos

Magyargéc: Cigánydomb

Sóshartyán teljes része

Endrefalva

Szalmatercs

igazából könnyebb azt megkérdezni, hol nincsenek, arra én is kíváncsi lennék... talán a Balaton-parton, mert fürdeni azt nem szeretnek

2014. ápr. 24. 18:29
 32/46 anonim ***** válasza:
Balaton-környékén is sok van. Pl Siófokon elég jelentős közösség él, meg Lengyeltótiban, Balatonszentgyörgyön, meg a Balaton-Felvidéki falvak közül is vannak faluk, ahopl nagyon sok a roma.
2014. ápr. 24. 19:08
 33/46 anonim ***** válasza:
a 31-es is azt írja amit én :)
2014. ápr. 24. 20:16
 34/46 anonim ***** válasza:
Jézusom, miért kell ennek így elfajulnia?
2014. ápr. 24. 20:27
 35/46 anonim ***** válasza:
29%

Azért a jobbikos nézetekkel nem értek egyet! Nem lehet valakit csak faji alapon elítélni!

Én sem szeretem a cigányokat, de azt a két-hároméves kis cigány gyereket, aki éhezik a nyomortelepen, azt sajnálom, mert az is csak ember, aki nem tehet róla, hogy hová született. Azért lesz olyan amilyen, mert olyan körülmények közt nő fel!

Ritka, nagyon ritka, de köztük is van normális! én ismerek ilyet!

A baj az, hogy a cigányok egy rétegéről már mindenki lemondott, és ha dolgozni is akarnának, nem foglalkoztatják őket, olyan nagy ebben az országban a fajgyűlölet.

Amíg vannak ilyen szélsőséges jobboldali rasszista pártok, addig nyomorult is marad ez az egész nyomorult Magyarország! Nem szabadna hagyni ilyen pártokat hatalmora törni!

2014. ápr. 24. 20:30
 36/46 anonim ***** válasza:
hatalomra
2014. ápr. 24. 20:31
 37/46 anonim ***** válasza:
Cigányok, cigányok mindenhol! :(
2014. ápr. 25. 00:05
 38/46 anonim ***** válasza:
66%
Az én tippem hallgasd meg. A Kassai (Szlovákia) 9-es körzetet (Lunik 9)- et nézd meg az világhírű, a világ legnagyobb cigányputrija!
2014. ápr. 25. 10:17
 39/46 anonim ***** válasza:

[link]

tessék itt a világhírű lunyik 9. Csak ha erős idegzetű vagy.!

2014. ápr. 25. 10:34
 40/46 anonim ***** válasza:
Győrben sok indián él!
2014. ápr. 25. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!