Mondanátok olyan helyeket/utcákat ahol sok a cigány?
Salgótarján: Zöld fa út, Acélgyári út, Pálfalva (ide akarnak pár éven belül a síküveggyár helyére beköltöztetni egy ózdi kolóniát)
Ózd
Gyöngyös
Gyöngyöspata
Bér
Magyargéc: Cigánytelep
Nógrádmegyer: Malom, Cigánydomb (tele okádék putrival),Gécilapos
Magyargéc: Cigánydomb
Sóshartyán teljes része
Endrefalva
Szalmatercs
igazából könnyebb azt megkérdezni, hol nincsenek, arra én is kíváncsi lennék... talán a Balaton-parton, mert fürdeni azt nem szeretnek

Azért a jobbikos nézetekkel nem értek egyet! Nem lehet valakit csak faji alapon elítélni!
Én sem szeretem a cigányokat, de azt a két-hároméves kis cigány gyereket, aki éhezik a nyomortelepen, azt sajnálom, mert az is csak ember, aki nem tehet róla, hogy hová született. Azért lesz olyan amilyen, mert olyan körülmények közt nő fel!
Ritka, nagyon ritka, de köztük is van normális! én ismerek ilyet!
A baj az, hogy a cigányok egy rétegéről már mindenki lemondott, és ha dolgozni is akarnának, nem foglalkoztatják őket, olyan nagy ebben az országban a fajgyűlölet.
Amíg vannak ilyen szélsőséges jobboldali rasszista pártok, addig nyomorult is marad ez az egész nyomorult Magyarország! Nem szabadna hagyni ilyen pártokat hatalmora törni!

tessék itt a világhírű lunyik 9. Csak ha erős idegzetű vagy.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!