Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mondanátok olyan helyeket/utcá...

Mondanátok olyan helyeket/utcákat ahol sok a cigány?

Figyelt kérdés
Megnézném Google Street Viewen.
2014. ápr. 22. 16:52
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Köszi!

Érdekelne, hogy Ti ha a környéken laktok van valamilyen kihatással rátok? Kell-e félni?

2014. ápr. 22. 17:10
 12/46 A kérdező kommentje:

Tatabánya, mésztelep Iskola utca

Ez a legdurvább szerintem :D

lol

2014. ápr. 22. 17:12
 13/46 anonim ***** válasza:
Küldj már 1 linket :D
2014. ápr. 22. 17:18
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

Hát egész konkrétan és salgótarjáni vagyok, de hála Isten a Zöld fától messze lakok!

De egyszer még évekkel ezelőtt mikor mentem egyik barátnőmhöz a Hárs fára, véletlenül rossz kanyarban kanyarodtam le, ami felvezetett a Zöld fára. Erről az ó

útról azt kell tudni, hogy benne is volt a tv-ben, hogy az ország egyik legveszélyesebb helyei közé tartozik. Sötétedett már, én nekem meg már gyanús volt, hogy rohadtul nem jó helyen járok. Majd beszartam mikor ráeszméltem, hogy a zöld fán vagyok. Elkezdtem mondogatni magamban, hogy nyugi,nyugi, nem lesz baj, mindjárt odaérek barátnőmékhez :) Nem voltak az úton, csak babakocsit tologató emberekkel találkoztam, úgyhogy nem volt semmi zűr. Bár azt mondják az eleje még nem vészes az útnak, én nem mentem végig. Gondolkodtam visszafordulok, de már több volt hátra mint előre.

Itt egyébként rá van írva az emeletes házra, hogy Csikágó, cs-vel :D

Az Acélgyáriról meg annyit kell tudni, hogy megy az ember az úton, és ne lepődjön meg ha egy vödör vízzel nyakon öntik az egyik erkélyről!

Faxos kis helyek ezek :)

[link]

2014. ápr. 22. 17:19
 15/46 A kérdező kommentje:

13-as remélem erre gondoltál :D

[link]

2014. ápr. 22. 17:21
 16/46 anonim ***** válasza:
63%

"Ez a legdurvább szerintem :D "

Van egy rossz hírem.

(7, 9. válaszoló vagyok)

Én is megpróbáltam megnézni, és az a helyzet, hogy az ilyen isten háta mögötti legdurvább borsodi, szabolcsi cigány falvakról kép sincs!

Max a főutcáról. Beljebb nem enged, egyszerűen nem elérhetőek képek.

Mondjuk nem csodálom. Szerintem még a főúton is autóból fényképeztek, menet közben.

2014. ápr. 22. 17:27
 17/46 anonim ***** válasza:

Kedvenc mésztelepi videóm:

https://www.youtube.com/watch?v=kJLGIF5I6nI

xD

Amúgy lakik kint haverom. Ha este nem járkálsz az utcán, nem életveszélyes. Amúgy olyan a hely, hogy a fölső villanyvezetékek vannak megcsáklyázva, úgy lopják az áramot.

A városban is vannak jóval, a mandinka kertvárosban még egy jó hely. :D

De Tatabánya pont nem az a város, ahol nem merek éjszaka mászkálni, mert este konkrétan kihalt minden, alig látsz néhány embert. Persze vannak olyan zugai, ahova még haverokkal sem mernék menni.

2014. ápr. 22. 17:37
 18/46 anonim ***** válasza:
Győr, lajta út, ideköltöztettek pár cigány családot a zseniális városvezetés és azóta számunkra eddig idegen dolgokkal találkozunk, például kocsifeltörések, tárolófeltörések, bicikli-robogó lopások. Éjjel veszélyes lett az utcán lenni, cigivel-telefonnal mászkálni pedig nem szabad.
2014. ápr. 22. 17:44
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Mutatok egy érdekeset:

[link]

Szét lehet nézni a környéken, annyira mondjuk nem durva...

500 méterrel arrébb:

[link]

Így azért elég komoly! :)

És nem nehéz letérni a helyes útról! :)

2014. ápr. 22. 17:51
 20/46 anonim ***** válasza:
Egész Endrefalva
2014. ápr. 22. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!