Gödöllői HÉV vonalon van egy fiatal srác kaller, aki úgy néz ki mint Ralph Fiennes, nem ismeri valaki? :D
Figyelt kérdés
van egy barátnője, és mindig be van dugva a fülese!
nem tudja valaki a nevét? :D csak rá akarok keresni
2014. ápr. 10. 17:47
1/10 anonim válasza:
Keress rá! Google: Ralph Fiennes kényszermunka Gödöllő.
2/10 anonim válasza:
Én egyszer jó felidegesítettem, 5-10 forintosokba vettem tőle jegyet :D
3/10 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy fiatal, ha úgy néz ki, mint Ralph Fiennes?
4/10 A kérdező kommentje:
azért látszik az emberen h kb hány éves lehet :D
meg láttam a barátnőjét is
2014. máj. 16. 15:43
5/10 timike22 válasza:
Szia :) én is láttam már egy párszor, de nem tudom a nevét. Miért nem kérdezed meg vagy egy barátnőd?
6/10 A kérdező kommentje:
hogy érted h egy barátnőm miért nem kérdezem meg? :D
senki nem tudja
a srácot meg nyilván nem állítom meg, hogy hé, tökre hasonlítasz a voldemortra, amúgy hogy hívnak? :DDD
2014. júl. 8. 15:04
7/10 anonim válasza:
Én sokat járok azzal a hévvel, de komolyan nem tudom, melyikre hasonlít ez a pasas: [link]
8/10 timike22 válasza:
Úgy értem, hogy megkéred a barátnődet, hogy kérdezze meg a nevét.
9/10 anonim válasza:
Szia,figyú,én is arra megyek minden nap melózni!Ha akarsz,dumálhatunk privát,bár egybő,l nem tudok visszaírni,mert melózok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!