Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nelyiket szeretitek jobban:...

Nelyiket szeretitek jobban: régi vagy új vonat? És villamosoknál?

Figyelt kérdés
2014. márc. 21. 22:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Pusztaszabolcs - Budapest távon bőven sok volt a Flirt-ből… :/

A Halbi 1000x jobb, még az IC vagonnál is jobban szeretem :)

2014. márc. 22. 01:46
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Kék vonat nálunk már teljesen szét van barmolva, a rejtett erőforrások jól beszagosítják. Villamosból az új, Miskolcon jók vannak.
2014. márc. 22. 06:57
 13/22 anonim válasza:
100%

Szerintem az újabb vonatok a jók, de azt nem mondom azért hogy a régieksokkal rosszabbak lennének :)

Villamosnál meg a régi.

2014. márc. 22. 08:39
 14/22 anonim ***** válasza:

Villamosnál mindet szeretem, sokan fikázzák csak azért mert "régi", de szerintem Európai szinten semmi gond nincs a Pesti villamosokkal. Szerintem teljesen kulturált állapotban vannak, és utazni is jó rajtuk.

Amúgy kedvencem a Tatra a T5C5, nagyok az ablakai, télen jó a fűtése, tágas a belső tere, még az ajtó is elég tágasnak hat le-fel szállásnál. Ráadásul fel van szerelve mostanában utastájékoztató rendszerrel, és ahogy tapasztaltam, kevesebbszer állt meg műszaki hiba miatt, mint az ICS-k. Bár kívülről elég csúnyácska, de sztem kárpótol hogy jó vele utazni.

2014. márc. 22. 13:14
 15/22 anonim ***** válasza:

Vonatból egyértelműen a régi Halberstadti, vagy főleg a Schlieren. A Flirt-öket nem szeretem, elveszik a vonatozás varázsát, nincs "vonatos" szaguk, úgyhogy mindig drukkolok, hogy ne olyan jöjjön, amikor vonatra kell szállnom. Ráadásul egy Schlieren ezerszer kényelmesebb, mint egy Flirt.

Villamossal ritkán járok, de azokból az újakat jobban szeretem.

2014. márc. 22. 16:34
 16/22 anonim válasza:

Vonat: a jó régi kék "parasztkocsis" szerelvényeket szeretem, mert imádom 120-nál lehúzni az ablakot, hallani a kerekek csattogását, főleg, ha V43 mozdony vontatja :) imádom a hangját. Nem szeretem az IC-t, koporsó szerű, csendes kocsiban suhanni..

Remélem sokáig megmaradnak még a régiek.

Villamos: régi.

2014. márc. 22. 16:35
 17/22 anonim ***** válasza:
A régiekkel. Miskolcon a kis bécsi villingert szeretem. Kár, hogy lecserélik majd szép lassan őket. :(
2014. márc. 23. 17:25
 18/22 A kérdező kommentje:
Meglepő, hogy ennyien szeretik a régi vonatokat. :) Nekem a vonatozáshoz hozzátartozik a zaj, nem szeretem a csendes kis Flirtöket. :/ De sajnos szép lassan lecserélik az összeset. :'(
2014. márc. 23. 22:28
 19/22 anonim ***** válasza:
Sajnos ez van, szerencsére még azért odább van, hogy az összes " régi " gép eltűnjön, Gigantok, Szergejek a teherszállításban még nélkülözhetetlenek, nincs elég gép a kiváltásukra, Szili, Csörgő pedig a személyek továbbításában még jó ideig jelen lesznek. Traxx és Taurus kevés nagyon még.
2014. márc. 23. 23:00
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy Traxx, vagy Szili? :D

Engem jobban érdekel a vagon amiben utazok, a 2.vagontól meg már a Szilit se hallani :)

2014. márc. 23. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!