Nelyiket szeretitek jobban: régi vagy új vonat? És villamosoknál?
Vonatból mindenképp újak, villamosból igazából mindegy.
Az a baj, hogy utálom a hangos zajokat, így nyilván a régi vonat kiesik, de a villamosok hangja nem olyan vészes még. Buszokból se lenne bajom a régi ikarusokkal, de hát az a borzalmas nyekergés, ropogás, zörgés, zúgás nekem kibírhatatlan.
Melyik az új, és melyik a régi?
Számomra mindegy, hogy egy Cirmos vagy egy Taurus a mozdony, a Halberstadti vagonok ezen a szakaszon régóta megvannak, és nemis fognak változni jódarabig.
:))))
Én csak azt, amelyik radírból van.:)
Nem érzek járművek iránt semmiféle érzelmeket, most ez a kérdés nagyon meglepett!!
Mozdonyvezetőként a régi. :) Számomra a 90-es évek voltak a legszebbek, Nohab, Balaton északi part... új gépekkel sincs semmi bajom, csak, hogy is fogalmazzak nekem kicsit " sterilek ", valahogy elveszett az a világ mikor ha valami gond volt a géppel próbáltuk megjavítani a lehetősgekhez képest elkerülni a fekvemaradást, ez adta meg a hivatás sava-borsát, a gépekkel való törődést, nem csak vezetni. Aki hasonló korú vezér, szerintem tudja, hogy értettem :)
Villamosról nem nylatkoznék, mert nem sűrűn vagyok a közelükben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!