Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért van az, hogy az összes...

Miért van az, hogy az összes albérlőm mocsokban él?

Figyelt kérdés

Keresztanyám vett egy lakást itt Pesten, én lakok az egyik szobába, míg egyetemre járok, a másik szoba meg ki van adva. Én intézem a számlákat, ilyesmiket. Volt már itt több albérlő is az elmúlt másfél évben, és egyik se akarta tartani a tisztaságot és a rendet.

Se szemétlevitel, se fürdöszobatakaritás, se konyhatakaritás, ezek ismeretlen fogalmak számukra. A wc kefe használat még a lány lakóknak is kihivást jelentett. :(

Mostani lakók egy gyerek meg a csaja, itt bizonygatták az elején, hogy ők szeretik a rendet, blabalblab, aztán most is arra jövök haza, hogy REGGEL ÓTA nincs levive a szemét, csak kiszedte a kukából és letette a konyha közepére!

Most ha én nem laknék velük, akkor is mocsokba lennének? Vagy én jelenlétem az oka mindennek?

2014. márc. 4. 21:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, hogy nem :D Nyugodtan lehet mínuszolni, attól még igénytelenek maradtok. :D

Bár ahelyett, hogy negatív értékeléseket adtok, mondjuk álljatok fel a gép mellől és vegyétek néha kézbe a portörlőt, vagy a söprűt.

2014. márc. 6. 18:08
 12/13 anonim ***** válasza:
79%
Mocsokban élni jóóó!! :D
2014. márc. 6. 18:18
 13/13 anonim ***** válasza:

"Se szemétlevitel, se fürdöszobatakaritás, se konyhatakaritás, ezek ismeretlen fogalmak számukra. A wc kefe használat még a lány lakóknak is kihivást jelentett."

Meg kell beszelni ki mikor mit csinal. Egyik heten te takaritod ki a konyhat, a masik heten o. Egyik heten te takaritod a furdoszobat, a masikon o. Mosogatni mindenki maga utan. Szerintem nem nehez..

2014. márc. 20. 03:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!