Miért van az, hogy az összes albérlőm mocsokban él?
Keresztanyám vett egy lakást itt Pesten, én lakok az egyik szobába, míg egyetemre járok, a másik szoba meg ki van adva. Én intézem a számlákat, ilyesmiket. Volt már itt több albérlő is az elmúlt másfél évben, és egyik se akarta tartani a tisztaságot és a rendet.
Se szemétlevitel, se fürdöszobatakaritás, se konyhatakaritás, ezek ismeretlen fogalmak számukra. A wc kefe használat még a lány lakóknak is kihivást jelentett. :(
Mostani lakók egy gyerek meg a csaja, itt bizonygatták az elején, hogy ők szeretik a rendet, blabalblab, aztán most is arra jövök haza, hogy REGGEL ÓTA nincs levive a szemét, csak kiszedte a kukából és letette a konyha közepére!
Most ha én nem laknék velük, akkor is mocsokba lennének? Vagy én jelenlétem az oka mindennek?
Úgy tűnik, hogy nem :D Nyugodtan lehet mínuszolni, attól még igénytelenek maradtok. :D
Bár ahelyett, hogy negatív értékeléseket adtok, mondjuk álljatok fel a gép mellől és vegyétek néha kézbe a portörlőt, vagy a söprűt.
"Se szemétlevitel, se fürdöszobatakaritás, se konyhatakaritás, ezek ismeretlen fogalmak számukra. A wc kefe használat még a lány lakóknak is kihivást jelentett."
Meg kell beszelni ki mikor mit csinal. Egyik heten te takaritod ki a konyhat, a masik heten o. Egyik heten te takaritod a furdoszobat, a masikon o. Mosogatni mindenki maga utan. Szerintem nem nehez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!