Miért van az, hogy az összes albérlőm mocsokban él?
Keresztanyám vett egy lakást itt Pesten, én lakok az egyik szobába, míg egyetemre járok, a másik szoba meg ki van adva. Én intézem a számlákat, ilyesmiket. Volt már itt több albérlő is az elmúlt másfél évben, és egyik se akarta tartani a tisztaságot és a rendet.
Se szemétlevitel, se fürdöszobatakaritás, se konyhatakaritás, ezek ismeretlen fogalmak számukra. A wc kefe használat még a lány lakóknak is kihivást jelentett. :(
Mostani lakók egy gyerek meg a csaja, itt bizonygatták az elején, hogy ők szeretik a rendet, blabalblab, aztán most is arra jövök haza, hogy REGGEL ÓTA nincs levive a szemét, csak kiszedte a kukából és letette a konyha közepére!
Most ha én nem laknék velük, akkor is mocsokba lennének? Vagy én jelenlétem az oka mindennek?
Szerintem ez azért lehet, mert épp otthonról szakadtak bele az "életbe", ahol minden a seggük alá volt tolva, ki volt tisztára nyalva, így nekik még egy szalmaszálat sem kellett keresztbe tenniük. Így aztán ott sem takarítanak, mert nincsenek hozzászokva.
OFF: nézem ezeket a kóros gyűjtögetőket a spektrumon. Ott is mekkora mocsokban képesek élni egyesek, egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehet annyira igénytelen pár ember...
a gyüjtögetökkel kapcsolatban nekem az a nagy rejtély csak, hogy olyan igénytelen emberek hogy birnak annyi pénzt keresni?!
Amugy én is elkényesztetett és életképtelen egyed vagyok, de a disznóóli körülményeket sose bitram elviselni.
Beszéltél ezekről az albérlőkkel?
Mert néma gyereknek apja kukiját, ahogy mondani szokás :D
Írjatok beosztást, ne magadban duzzogj, hogy "mármegintaszemétittmaradtazanyjukszentségit" :)
Sokszor én is elfelejtem levinni a szemetet, ez azért még nem katasztrófa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!