Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak az alattam lakóval?

Mit csináljak az alattam lakóval?

Figyelt kérdés
Beköltöztek alám valami küldöldiek, folyamatosan pofáznak, meg zajonganak. Szerintetek mit tudok tenni?
2014. febr. 22. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Tűrsz. Ezzel nagyon sokan így vannak még rajtad kívül. Nem tudsz tenni sokat. Esetleg békésen, udvariasan elmondod nekik a problémád és megkéred őket hogy próbáljanak meg kicsit alkalmazkodni. Ennyi. Ha nem értenek a szóból, akkor ebből csak vita lesz...
2014. febr. 22. 11:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem pont így értettem. A kérdésem inkább az, hogy hogyan toljak ki vele.
2014. febr. 22. 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha alattad laknak, azt hogy hallod? :D De most komolyan?
2014. febr. 22. 11:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos teljesen simán hallom.
2014. febr. 22. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Magassarkúban táncoltok esténként :D
2014. febr. 22. 11:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Este 10 után rájuk hívod a rendőrséget. A külföldiek nagy része tapló praszt, mondván más országban él, ő itt "szabad". Tapasztalat, nekem is volt ilyen szomszédom, csak lelépett végre. Hiába kérnéd meg őket, hogy egy kicsit legyenek halkabbak, ha az alapvető intelligenciaszintet nem ütik meg, koptathatod a szád napestig.
2014. febr. 22. 12:53
 7/7 anonim válasza:
szerintem is fölösleges szóbaállni velük, rendőrséget kihívo csendháborítás címén. momdhatod hogy gyanús alakok járnak ki be.
2014. febr. 22. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!