Mi nyomja el legjobban a flex/fúrás/hegesztés hangját?
A szomsédom szerintem már unalomból is nekikezd flexxelni! Nagyon hangos!
Mivel tudom "lekakilni" ezt a hangos zörgést?
A fúrásét (hacsak nem a közös falat fúrja) meg a hegesztését (ennek tulajdonképpen minimális a hangja a közbeni kalapálást leszámítva) zenével is el lehet nyomni.
A "flexet" meg kb. semmivel. Szombaton reggelente nálunk (falu) két utcával arrébbról is hallani ahogy sikít - a szomszéd kertből meg szerintem esélytelen elnyomni a hangját úgy, hogy az ne kezdjen el zavarni.
De persze, redőny, jó és becsukott ablak, függöny, zene/fülhallgató - de szerintem kevés sikerrel fogsz járni.
(én mondjuk nem szólhatok semmit, nálam is legritkábban kéthetente előkerül a "kisflex")
Hát mikor egy korábbi lakhelyünkön 2 hónapig panelfúróval tolta a szomszéd, akkor már 2 méterről csak ordítozva tudtunk kommunikálni, akkor csak egy dolog használt:
földugó, a formálható fajta, fölé fejhallgató full hangerőn, de még így sem nyomta el teljesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!