Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni ha az egyik...

Mit lehet tenni ha az egyik szomszédunk az ajtó elé teszi ki mindig a szemetét, meg a liftbe hagyja és sörösdobozt véres tampont stb is odadobál? Már szóltunk neki de nem normalis mit tegyünk?

Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 01:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Már szóltam az önkormányzatnak is a rendőrséget is felhívtam segítséget kérni és ők majdnem hogy elküldtek a...

És azt mondtak oldjuk meg hazon belül és hogy biztos le viszi majd a szemetet. Ezek nem büntetendő dolgok a sajatjaban azt csinal mindenki amit akar ezt mondta az ügyvéd is hogy igazából nem lehet mit tenni. Ezért kérdezem itt hogy nem hivatalosan mit lehetne tenni. A kiszórást mr megtettem mondom és durvabb dolgokat kaptam vissza. Veszekedtem is velük tegnap is ma reggel kaptam y tejfeles pekedliben vizeletet az ajtóm elé. A múltkor óvszert kaptam. A nő mindig otthon van nem mozdul ki és

Átni rajtq hogy van valami vele hogy nem normalis teljesen.

2014. febr. 14. 11:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Már pedig muszáj lesüllyedni az ő szintjére, mert az ilyenek a szép szóból, hatósági figyelmeztetésből, ami csak egy ejnye-bejnye, sokszor még csak nem is felháborodott stílusban, vagy akár csak levélben, nem hatja meg őket.

Csak az, ha az ó módszereiket választjuk. Mindenkit a saját fegyverével lehet legyőzni.

Legközelebb ne csak a szemetét borítsd ki, hanem kend be szarral az egész ajtaját, kilincsét, plusz még boríts oda szemetet, de annyit, hogy térdid süppedjen bele, ha ki akar lépni az ajtaján.

2014. febr. 14. 11:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha meglátod, hogy száll ki a liftből pl. öntsd le egy vödörnyi húggyal.

Persze szerelkezz fel gázsprével, hogy meg tudd védeni magad, ha kell.

2014. febr. 14. 11:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Lehet ezt kellene. A pasijatol félek picit mert múltkor z is leordított
2014. febr. 14. 12:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerezz egy sárga csekket, vmi alapítványi címmel. Írj rá 50ezer ft büntetést, kreálj egy kamu hivatalos levelet és add fel.
2014. febr. 14. 12:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Legszívesebben a lépcsőházban megcsapnám, de ennek nyoma van. Lefizetnék pár embert dolgozzák meg... Addig nyilvános helyen vagy, tanú adott. Bolondoknak általában sok ellensége van...
2014. dec. 29. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!