Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit a megoldás?

Mit a megoldás?

Figyelt kérdés
Lakótársaink éjjel-nappal erővel csapkodják a folyosó ajtót.Sokaknak ez nagyon zavaró.
2014. febr. 1. 01:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy csavarhúzóval be kell állíttatni a behúzót ott felül, hogy ne csapódjon. Ha nincs, akkor valami szigetelő anyagot ragasztani körbe ami felfogja a nagy zajt.
2014. febr. 1. 01:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Szólj rájuk, hogy ne csapkodják.

Mások is szóljanak. Nem biztos hogy használ.

A fölöttem lakók úgy járkálnak mint egy kilóméterhiányos elefántcsorda. 2 hónapig tűrtem. Felmentem, szóltam. Azt mondták bocsi. Aztán semmi nem változott. Írtam nekik levelet, hátha azt megértik. Lejött a srác, meghallgatta hogy mennyire lehallatszik, mondta bocsi, majd vigyázunk, de takarítunk, az ilyen hangos (heti minimum 3x egész nap egy 1 szobás lakásban). Azóta semmi változás.

Nincs remény, csak az érzés, hogy te beolvastál neki.

2014. febr. 1. 01:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs olyan felszerelve.Az jó lenne pedig!De a baj az,hogy a falhoz csapják.Szórakozásból csinálják.Szólni kellene?De mit érne?Azon is csak röhögnének.Vagy akkor még nekik állna feljebb.Feljelenteni gondolom nem lehet ezért őket.De már nem lehet elviselni!
2014. febr. 1. 01:51
 4/7 A kérdező kommentje:
De köszönöm nektek a választ,és a segítséget!A második válaszolónak igaza van,nem biztos hogy hallgatnának ránk.
2014. febr. 1. 01:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Szereld le az ajtót vagy kend ki kulabával
2014. febr. 1. 02:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Ajtóféket kell felszerelni,de ez a közös képviselő dolga,nem neked kell zsebből.
2014. febr. 1. 12:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotok!Azt hiszem a fék lesz a megoldás.
2014. febr. 1. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!