Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Baj, ha céltalanul bemegyek...

Baj, ha céltalanul bemegyek 1-2 bazi nagy panelba (lent még pár kérdés)?

Figyelt kérdés

Szóval szólhatnak a rendőröknek, ha csak úgy bemegyek, bekéredzkedek egy panel épületbe? (Nem akarok lopni csak érdekes ott lenni:D )

És, ha lerakok a folyosón egy üveget benne sósav és alufóliával?

2014. jan. 7. 20:51
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
volt 1 jó haverom csak ő még iskolába jár én már nem, meg nem 1 településen élünk és így kicsit körülményes, a másik meg már nem csinálhat ilyet mert felfügesztettet kapott. de nemsoká letelik :D
2014. jan. 8. 13:46
 22/28 anonim ***** válasza:
Te Andersen leszármazottja vagy?:-D
2014. jan. 8. 15:04
 23/28 anonim ***** válasza:

"Baj, ha céltalanul bemegyek 1-2 bazi nagy panelba (lent még pár kérdés)?"

- Nem baj.

"Szóval szólhatnak a rendőröknek, ha csak úgy bemegyek, bekéredzkedek egy panel épületbe? (Nem akarok lopni csak érdekes ott lenni:D)"

- Szólhatnak.

"És, ha lerakok a folyosón egy üveget benne sósav és alufóliával?"

- Akkor leraksz a folyosón egy üveget benne sósav és alufóliával.

:)

2014. jan. 8. 15:54
 24/28 A kérdező kommentje:
nem
2014. jan. 8. 15:58
 25/28 anonim ***** válasza:
51%
De
2014. jan. 8. 17:35
 26/28 anonim ***** válasza:
A mi házunk be van kamerázva. Kb. 5 perced lenne ezzel a kis akcióddal, mielőtt úgy kipenderítenének, hogy a lábad nem éri a földet. Egy panel lehet, hogy bazi nagy, de bazi sokan is laknak benne. Folyamatos a jövés-menés. Nem tudnál észrevétlen maradni. És talán fura, de legalább látásból ismerik egymást a lakók. Az idegenektől meg simán megkérdezik, hogy kihez jöttek. Amúgy ezzel a viselkedéssel csak ráerősítesz a 'vidéki gyerek' sztereotípiára.
2014. jan. 9. 10:33
 27/28 A kérdező kommentje:
jó, akkor maradjunk annyiban hogy csak szétnézni...milyen vidéki gyerek??
2014. jan. 9. 19:23
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Figyu én régen rengeteget szórólapoztam ,mindenhová be kellett jutni,és a kutya nem kérdezte miért vagyok bent. Fogsz egy marék szórólapot,ami ki van téve a közös ládákba és bemész valaki után egy másik panelba. Aztán ha kérdi esetleg valaki ,de nem fogja,akkor csak hoztad a tesco újságot..De semmi érdekes nincs ám egy ilyen panelban, leginkább csak ócska és büdös.
2014. jan. 9. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!