Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha bemegyek pl a tescoban a...

Ha bemegyek pl a tescoban a szerencsejátékzrt-hez venni kaparós sorsjegyet, kiadják 18 év alatt? Bár nekem 1 év és 18 vagyok de ez egyértelműen nem számít.

Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem nézel ki 18-nak és/vagy szemét napja van a zeladónak, akkor nem. Tőlem képesek voltak 20+ éves létemre 2 !!! sorsjegyért személyit kérni.
2014. jan. 6. 14:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Az szép. :/
2014. jan. 6. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A fiataloktól elkérik, legyen az 17 vagy 22. Mert ha kiadnak és az egy ellenőr, akkor 1m körüli bírságot is kaphatnak.

Ez a tőrvény.

2014. jan. 6. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem azért kérik el, mert szar napjuk van, hanem mert ez a szabály és, ha megszegik súlyos pénzbírságot kapnak. Bár velem előfordult, hogy akiről tudom nem múlt el 18 attól nem kérték el, tőlem meg igen és ez egy lottózóban történt, tehát nem két külön helyen. Ezt egy kicsit furcsállom, mondjuk felőlem kockáztathatnak, nekem mindegy mennyivel cseszik meg őket..
2014. febr. 8. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!