Feljelenthet a szomszédom azért, mert az ő lábtörlőjét használom?
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 05:55
11/19 anonim válasza:
Ha a kutyasz@ros lábadat törölnéd bele, akkor a halottaskocsit hívnák hozzád és nem a mentőket.
12/19 anonim válasza:
Nem jelenthet fel, de ha megunja, akkor hidd el tudja majd viszonozni a kedvességedet.
Pl kulcslyukba beletört gyufaszál...
A te lábtörlőd cipőkrémmel történő bekenése...
13/19 anonim válasza:
Neked, hogy esne, ha ő előbb a te csajodat dugná meg, hogy az övé ne kopjon annyira? Kicsit morbid, de a lényeg ugyanaz. Én nem jelentenélek fel! Én úgy elvernélek, hogy többet sehova nem törölnéd a lábad!
14/19 anonim válasza:
Ha a tettest rajtakapja,fel lehet jelenteni,mert egy lábtörlő is magántulajdon!
15/19 evetke13 válasza:
Istenem, de jó, hogy egyeseknek ez a legnagyobb problémájuk az életben. Én az első emeleten lakom és raktam lábtörlőt a földszintre és az első emeleti fordulóba is, ugyanis a mi házunk három emeletes, lift nincs, így mindenki az én ajtóm előtt megy el, ezért ez a megoldás látszott a legjobb ötletnek ;-)
16/19 anonim válasza:
Nem jelenthet fel, továbbá:
Azta, gyerek, ez nagyon gáz! Ne legyél már ekkora bunkó, de tényleg! Milyen dolog ez? Igaza van itt sokaknak, te mit szólnál hozzá? Ez nagyon bosszantó lehet. Miért csinálod? Szórakoztat? Vagy mi bajod van? Légy szíves használd a sajátodat!
17/19 A kérdező kommentje:
Tehát ha már használom, akkor az a legevesebb, hogy időnként takarítsam le, igaz? Bár ezt senki nem írta. Amúgy ő is használhatja az enyémet, ha akarja. Én rugalmas vagyok.
2014. márc. 1. 19:14
19/19 anonim válasza:
Ez nagy kulturálatlanság részedről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!