Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha ezt a hangfájlt betolnám a...

Ha ezt a hangfájlt betolnám a szomszédnak, vajon csendben maradna végre?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=BFqHyCoypfM

Mert nagyon erősen gondolom rajta. Nem egyszeri kérésre sem bír emberi hangerővel kommunikálni, ennyi erővel a süketek intézete mellé is költözhetnék.

Ja, a hangerőt ne vegyétek fel túl nagyra.

2013. dec. 8. 01:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

8:

1-esnek az volt a baja, hogy a szomszédja túl hangosan járkál a lakásában. Az ilyen zajok hozzátartoznak a társasházi élethez, én is hallom, ha a szomszéd beszél, ha fölöttünk a kisgyerek dübörög, meg azt is, mikor alattunk férj és feleség néha egymással ordítozik. Ezeket mind-mind meg lehet szokni, sőt meg is kell szokni, mert ehhez hasonló zajokat mindenki produkál, az is, aki a szomszédját szidja ugyanezért. Aki nem bírja megszokni, az ne lakjon társasházban.

1-es pedig nem azt tanította meg a szomszédjának, hogy milyen a zaj, mert a szomszéd is biztosan nagyon jól ismerte, nem valószínű, hogy bármelyik szomszédja is síri csendben élne, hanem azt tanulta meg, hogy a szomszédja, 1-es egy kicsinyes tapló, akitől tartani kell, a kérdező szomszédja is magát fogja minősíteni, ha "bosszút áll".

2013. dec. 8. 15:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Én arra lettem volna kíváncsi hogy mit csináltatok volna a szomszédaimmal. Családi házban laktunk, falun, jó nagy telkünk volt. A mellettünk lévő drága ember kikezdett anyámmal, vagyis csak akart egészen addig amíg apám fel nem pofozta. Mindenesetre a drága szomszédnak az volt a szórakozása h a két kutyánkat lövi légpuskával meg piszkálja kerítésen keresztül seprűvel, egészen addig, míg a roti-vizsla keverékünk ki nem kapta a kezéből a seprűt mikor épp megütni készült, és húzta át a kerítésen, úgy h csak a nyele maradt meg. A drága jóember folytatta a terrorizálásunkat, 13 évig...ha kimentem az udvarra vagy a kertünkbe, ahol nem volt kerítés (5000 négyzetmétert nehéz bekeríteni) jött utánam vasvillával, vagy kapával vagy ásóval....érdekes hogy pont akkor támadt kedve kertészkedni mikor én kimentem.

A mellette levő szomszédját, egy idős nénit, rendszeresen vert.

A másik szomszéd egy fokkal jobb volt, igaz állandóan leskelődött és ordibált, no meg áramot vezetett a kerítésbe. A harmadik szomszéd meg folyamatosan üvöltözött a disznóival, elmondta őket mindenféle kommunista disznónak, igaz ezen csak röhögni tudtam.

A szembe szomszédunk kamionozott, így valahogy mindig parkolónak nézte a házunk előtt levő füves részt, és előszeretettel járatta a motort reggel ötkor, vagy fél órán keresztül.

De hála égnek elköltöztünk :D

2013. dec. 8. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!