Szomszédok teljesen őrültek, mit lehet velük tenni? Hosszú sztori
Figyelt kérdés
Augusztusban költöztünk ide, első éjszaka úgy zajlott, hogy a szexuális életüket hallgattuk, eléggé hangosak ráadásul egy óráig csinálják. Azóta heti kb 2-3 vita és egy szex. A viták 2-3 órán keresztül vannak éjszaka, még hétköznap is. Tegnap este alváshoz készülődtünk, és megint kezdték a vitát, ami verekedésbe is fajult, a nő sikongatta torka szakadtából, hogy megrugdostál (fél órán keresztül ezt sikongatta). Dobálnak mindent a földre, szerintem egymást is..nem az első eset, hogy a férfi veri a nőt, ha nem vitáznak akkor dugnak amit szintúgy nem kellemes hallgatni...el is áztattak egy hete minket a konyhába a szekrény teljesen elázott, de elérni bezzeg nem lehet őket, tegnap este felmentem mert már elegem lett ebből, a csöngő persze nem jó, de a férfi kijött a cipőjét felvenni, mert a rendőségre készült, hogy a csajt feljelentse...érdekes azok után h ő rugdosta meg a csajt, na mindegy, de szerencsére tudtam vele beszélni, szóltam h álljon meg most már a menet, mert valaki dolgozik és aludna este, elnézést kért stb, örültem is h elmegy legalább abbahagyják, de mégse, a nő már nem sikongatott hanem dobált mindent a földre...és amúgy panelház, szóval tisztába kellett volna lenniük, hogy ezt mindenki hallja. Több ember is szólt már nekik, illetve a postaládájukba dobott üzenetet, hogy csönd. Csak a rendőrség a megoldás? Abbahagyják valaha, vagy mindig menjek fel amikor megőrülnek? Máshol is vannak ilyen pofátlan szomszédok? Még az lenne a kérdésem, hogy mondjuk akinek van kisgyereke és ilyenek lennének a szomszédok, az mit tenne? Mert azért a kisgyereknek főleg nem szabadna ilyet hallgatnia...2013. nov. 26. 12:01
11/14 anonim válasza:
Miért nem akarod hívni a rendőröket? Ha rokonnál laktok akkor még csak magyarázkodni sem kell, hogy ti miért laktok ott, mert rokononnál reálisan hangzik, hogy nem kér tőletek pénzt...
Esetleg ti, és /vagy a rokonaid bűnözők vagytok, és azért nem akartok a rendrőségre betelefonálni, mert rejtőzködtök és féltek a lebukástól?
12/14 anonim válasza:
Csak ki kéne próbálni a zsarukat, előbb viszont kérj segítséget az asszonynak, mert neki vannak csak igazán gondjai, és ő tényleg benned reménykedhet, ha egyáltalán remél még bármit is. Csodálom, hogy még mindig nem jártál utána egyszerű google keresésekkel, mit tehetsz, ha bántalmazott nőn akarsz segíteni. Családon belüli erőszak néven fut. Olvass, gondolkozz, dönts jól!
13/14 anonim válasza:
Mintha az én szomszédaimról írtál volna! Van egy kiemelt kérdésem pont erről. Én nagyon meglepődtem, mert a válaszolok szerint normális, ha más szexuális aktusát kell hallgatni! Én ezt nem értem! Én levelet írtam nekik, azóta csak egy veszekedés volt. Kövi "olyan zajnál" hívnám a tulajukat és már a papírt is megcsináltam, amit szükség esetén kiteszek a lépcsőházba, hogy szíveskedjenek a lakásukon belül tartani a zajaikat!
14/14 anonim válasza:
Szerintem hívd ki a zsarukat! Vagy csinálj hangszigetelést.
Vagy amikor sikolt a szomszéd nő, akkor sikolts te is, hogy: "Nem. Nem én rúgtalak meg!!" :D - Ezen szakadna a fél ház! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!