Szomszédok teljesen őrültek, mit lehet velük tenni? Hosszú sztori
Figyelt kérdés
Augusztusban költöztünk ide, első éjszaka úgy zajlott, hogy a szexuális életüket hallgattuk, eléggé hangosak ráadásul egy óráig csinálják. Azóta heti kb 2-3 vita és egy szex. A viták 2-3 órán keresztül vannak éjszaka, még hétköznap is. Tegnap este alváshoz készülődtünk, és megint kezdték a vitát, ami verekedésbe is fajult, a nő sikongatta torka szakadtából, hogy megrugdostál (fél órán keresztül ezt sikongatta). Dobálnak mindent a földre, szerintem egymást is..nem az első eset, hogy a férfi veri a nőt, ha nem vitáznak akkor dugnak amit szintúgy nem kellemes hallgatni...el is áztattak egy hete minket a konyhába a szekrény teljesen elázott, de elérni bezzeg nem lehet őket, tegnap este felmentem mert már elegem lett ebből, a csöngő persze nem jó, de a férfi kijött a cipőjét felvenni, mert a rendőségre készült, hogy a csajt feljelentse...érdekes azok után h ő rugdosta meg a csajt, na mindegy, de szerencsére tudtam vele beszélni, szóltam h álljon meg most már a menet, mert valaki dolgozik és aludna este, elnézést kért stb, örültem is h elmegy legalább abbahagyják, de mégse, a nő már nem sikongatott hanem dobált mindent a földre...és amúgy panelház, szóval tisztába kellett volna lenniük, hogy ezt mindenki hallja. Több ember is szólt már nekik, illetve a postaládájukba dobott üzenetet, hogy csönd. Csak a rendőrség a megoldás? Abbahagyják valaha, vagy mindig menjek fel amikor megőrülnek? Máshol is vannak ilyen pofátlan szomszédok? Még az lenne a kérdésem, hogy mondjuk akinek van kisgyereke és ilyenek lennének a szomszédok, az mit tenne? Mert azért a kisgyereknek főleg nem szabadna ilyet hallgatnia...2013. nov. 26. 12:01
1/14 anonim válasza:
Csak a rendőrség a megoldás?
Te így néha azért gondolkozni is szoktál?
2/14 anonim válasza:
Ezt sajnos becumiztad eléggé.... figyelj, valóságban is léteznek bérgyilkosok, ha érted, mire célzok.
3/14 A kérdező kommentje:
Már rég szóltam volna a rendőrségnek, ha azon múlt volna, eszem ágába sincs a rendőrséghez fordulni :D
2013. nov. 26. 12:18
4/14 anonim válasza:
Hogy érted, hogy csak a rendőrség-e a megoldás? Hát figyelj, ha valami jó nagy állat vagy, esetleg kiosztasz két pofot, hogy megrémítenéd őket...Bár ha már mentek üzik a postaládába, meg többen szóltak nekik, nem hinném, hogy ez lenne a megoldás..Namármost, a megoldás az lehet, hogy kijönnek a yardok, kapnak egy figyelmeztetést, elmennek, kijönnek megint, jól megbüntetik őket és kb. ennyi. Pofátlan, kretén szomszédok mindenhol vannak.
5/14 anonim válasza:
Biztos könnyen találtátok ezt a lakást :))))
6/14 A kérdező kommentje:
Pofonokat inkább én kapok, mivel egy nagydarab állat a férfi :D és én nő vagyok. Előbb költözök el, mint hogy hívjam a rendőrséget. Az csak egy kérdés volt, hogy vajon ők tudnának tenni bármit is..
2013. nov. 26. 12:39
7/14 A kérdező kommentje:
Rokon lakása, szóval eléggé áron alul kell fizetnünk. ;) ha érted mire célzok
2013. nov. 26. 12:40
8/14 anonim válasza:
"Előbb költözök el, mint hogy hívjam a rendőrséget"
Akkor mi a gond? Költözz el aztán kész. Én már rég kihívtam volna a rendőröket, mert ez birtokháborítás, amit művelnek. Egy társasházban nem csak jogai, hanem kötelességei is vannak a lakóknak.
9/14 A kérdező kommentje:
Hát tény, hogy előbb mennék el, minthogy hívjam a rendőröket, de egy áron aluli lakástól se könnyű megválni. Először még várok..aztán füldugó, amúgy most néztem albérletet, de 15 ezerbe kerül ez...sok ember örülne ilyen árnak.
2013. nov. 26. 13:03
10/14 anonim válasza:
Hát ha számodra elköltözni könnyebb, mint kihívni a hatóságokat, ami egy hosszabb folyamat, és nem biztos, hogy eredményre vezet egyáltalán, akkor tedd azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!