Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak? Ez már egyre...

Mit csináljak? Ez már egyre jobban zavar.

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy panelban lakom(egyedül).És mikor ide költöztem,láttam,hogy a pont az én lakásom alatt van egy kisbolt.Örültem,mert így akkor ha kell valami,csak leugrok és megveszem.Hát igen,az a valóság,hogy ez a kisbolt egy elég "koszlott" kis hely,pl. múltkor bemegyek és kerestem egy magazint.Nem találtam megkérdeztem,hogy van-e ebből a magazinból(volt már más helyeken,hogy egyszerűen csak nem rakták ki),és a nő telefonált akkor pont ezt felelte:"nem tom,nézze meg még ott...".Tehát nem,hogy mondta volna,hogy nincs,csak simán mondta,hogy izé,akkor nézze meg arra.Mentem le kenyérét,adott egy "száraz fájdalom" kenyeret.És még odajárnak ilyen romák,meg öreg alkeszok sörért és ott kiáltoznak..Ráadásul ma meg egy útépítő pasas ott cigizett.Kissé elegem van,hogy alattam kiáltoznak,cigzinek meg söröznek,mert rendszerint a beszélgetésük kiablás,sokszor cigány nyelven,meg alpári beszéddel.

2013. nov. 9. 14:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De könyörgöm.... Nem érted a helyzetet(?)

Itt nem arról van szó, hogy valamivel körbe fújják a boltot.... Egy ilyen környezetben senki nem lakik szívesen. Megérteném ha ez a bolt a sarkon lenne... De 100%, hogy nem csak a kérdezőt zavarja a jelenség hanem a ház összes többi lakosát.

2013. nov. 18. 20:11
 12/12 A kérdező kommentje:
Kérlek,ne kezdjetek vitázni!
2013. nov. 18. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!