Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit kéne tennem ha hallom,...

Emberkeee kérdése:

Mit kéne tennem ha hallom, hogy a szomszéd nőt (valószínűleg) bántalmazza a párja?

Figyelt kérdés
Áthallatszik a hangos veszekedés és bántalmazásra utaló hangok.Ilyenkor jobb ha közbe avatkozok?
2013. nov. 9. 01:02
 1/10 anonim ***** válasza:
A nő miért nem hívja a rendőrséget? Persze volt egy ismerősöm, ki ugyanebben a helyzetben átkukucskált a szomszédba, s látta, hogy a férj üti a feleséget. Ő rendőrt hívott, s mint tanú is alátámasztotta az esetet.
2013. nov. 9. 01:07
 2/10 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak BDSM..
2013. nov. 9. 01:56
 3/10 anonim ***** válasza:

érdekes kérdés.

ahol régen laktam ott voltak ilyen szomszédok,de nem volt egyértelmű a szitu,úgyhogy én nem avatkoztam bele.

2-3 havonta 1x,volt hogy félévben 1x halottam,hogy a csaj borzalmasan üvölt,csapkod a fickó meg könyörög neki,hogy halkabban.

ez ment fél órán keresztül a manusz már esdekelt ilyenkor,hogy halkabban,mert kihallatszik,aztán megunta és elgyepálta a csajt röviden gyorsan,utána meg csönd volt.

nekem mint szomszédnak az érdekem végülis az,hogy minél gyorsabban elhallgattassa a gyökér nőjét,mert már nekem is égnek állt a hajam az üvöltésétől.

amúgy egy fiatal pár volt,rendezettek,sportosak nem italozó antiszoc.

2013. nov. 9. 01:59
 4/10 anonim ***** válasza:

Mire utalnak a hangok?

Te hány éves vagy és mekkora, férfi vagy nő?

2013. nov. 9. 03:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha a szomszédod ezt nem élvezné, akkor az illető már nem lenne a párja. Ha a csaj nem ordít segítségért, akkor hagyd rájuk. Max. annyit megtehetsz, hogy rájuk hívod a rendőrséget, almondod mi a szitu, aztán majd ők intézkednek, ha van mit, de ne te menj át.
2013. nov. 9. 04:22
 6/10 anonim ***** válasza:

nekünk is van ilyen szomszédunk,

mi az elején még megdöbbenve hallgattuk a verést,

de miután másnap láttuk ,hogy mosolyogva,kézenfogva jönnek ki a lakásból,

úgy döntöttünk ,hogy a jövőben sem avatkozunk bele,

2013. nov. 9. 04:31
 7/10 anonim ***** válasza:
5: Ez nem igaz. A gazdasági kényszerről és egyéb zsarolásokról nem hallottál? Attól, hogy a nő mellette van, még simán lehet a bántalmazás valódi bántalmazás és nem közmegegyezéses. Ha beleegyezik is bűncselekmény amúgy, köteles vagy jelenteni.
2013. nov. 9. 08:21
 8/10 anonim ***** válasza:
3: Én biztosan megkérdeztem volna a nőt, hogy mi volt ez. De lehet, hogy már melegében hívtam volna a rendőrséget vagy a NaNét, hogy mi ilyenkor a teendő.
2013. nov. 9. 08:24
 9/10 anonim ***** válasza:
2013. nov. 9. 08:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha a kisebbséghez tartoznak, jobb, ha nem avatkozol bele, mert a végén te húzod a rövidebbet.
2013. nov. 12. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!