Tekintély sokat számít a faluba?
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 15:37
1/9 anonim válasza:
Falun minden számít. Itt a falnak is füle van, mindenki tud mindenkiről mindent..
Kérdés, milyen tekintély? Egy uzsorásnak senki nem mer ellentmondani, még csúnyán nézni sem. Ez is egyfajta "tekintély". Ha egy műmellű, műkörmű celeb költözne falura, aki nem tud főzni, vásárolni, annak nem lenne tekintélye.
Mire gondolsz konkrétan?
2/9 A kérdező kommentje:
Megcsinál mindet rá lehet bízni mindet de még se ismerik el vagy akarják
2013. nov. 8. 15:54
3/9 anonim válasza:
Ha jó szakember, akkor elismerik. Talán valamit rosszul csinál. Nem pontos, drágán dolgozik, van konkurencia, vagy bármi lehet.Az nem hiba, hanem egyenesen BŰN, ha elmondja, mit látott például munkája közben. Sokan kifaggatnák, de nem lesz tekintélye, ha elmondja.
Itt egy gázszerelő, vagy más szakmunkásnak van tekintélye.
Link orvosnak nincs, hiába a diploma.
4/9 anonim válasza:
Ha valaki mindent megcsinál és elvállal, amit kérnek tőle, persze, hogy nem lesz tekintélye. Az ilyen embert kihasználják és csicskáztatják, nem csak faluban, hanem mindenhol.
5/9 anonim válasza:
Nekem megvan a tekintélyem a faluban, nem is mernek kibeszélni a hátam mögött. Ha végiggurulok a hármas bmw vel mindenki kedvesen integet mosolyog, ezt nem seggnyalással értem el, enyém a helyi hentes ahova mindenki jár hurkázni a déli harang után plusz a legjobb helyi kocsma is a kezem alatt van.
6/9 anonim válasza:
kis közösség, ahol az emberek többet tudnak a másikról, magyarán olyan mint egy nagy család.persze h számít a tekintély, amit abból vonnak le, ki mit csinál a való életben, vagyis mi a munkája!
7/9 A kérdező kommentje:
pár embert már el kaptam hogy a hátam mögött ki beszélnek de mikor rá szóltam csak tagadták !! szemembe nem merik mondani
2013. nov. 8. 20:53
8/9 anonim válasza:
Számít bizony. Sok pénz kell hozzá, vagy jól kell tudni verekedni a kocsmában , esetleg befolyásos rokonság pl adóhatóságnál önkormányzatnál akik bárkit megszívatnak ha kell , de el is tudnak intézni dolgokat és ezért jóban vannak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!