Miért nézi mindig a házam a szomszédom?
Figyelt kérdés
Nem tudom, de sokszor látom az ablakból, hogy csak áll a garázsa előtt, és nézi a házam.
De mit néz rajta? Semmi különös nincs benne.
Csak áll és nézi percekig.
Na, én se figyelem őt, csak mikor kihúzoma függönyt, látom.
2013. szept. 30. 11:04
1/13 anonim válasza:
Had nézze,biztos tetszik neki :) Különben is mi rossz van abban,inkább a szomszédod nézze,mint az utcáról valami rühes cigó banda,aki arra vár mikor foszthatja ki az otthonod.
2/13 anonim válasza:
lehet hogy csak a napnyugtát nézi
4/13 A kérdező kommentje:
És hogy kezdjem? "te látom nagyon figyeled a házam? Mit nézel rajta?" szerintem nem valami jó duma
2013. szept. 30. 11:49
5/13 anonim válasza:
Unatkozik. Ne foglalkozz vele.
6/13 anonim válasza:
amikor nézi, akkor menj a kerítéshez, és te is nézz arra, amerre ő.
Aztán kérdezz valamit, de ne azt, hogy mitbámulszaházamonöcsi?
7/13 anonim válasza:
A saját portájáról mindenki oda néz ahova akar.
8/13 anonim válasza:
"Tetszik? Ha elbírod egyedül, elviheted."
9/13 anonim válasza:
Lehet, hogy csak bámul kifelé a fejéből. Mint az a kérdés, amely a minap volt, hogy miért bámulják néhányan a járókelőket. Azok sem a járókelőket bámulják, csak állnak és bámulnak.
Vagy ha direkt bámulja, lehet, hogy pl. felújítást tervez, és azon töpreng, hogy jól nézne-e ki, ha olyan színűre festetné a házát, mint a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!